« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

NIVEA SUN Protect & Bronze linija dokazat će vam da možete imati SVE

Neizmjerno je važno koristiti adekvatnu zaštitu kako bismo mogli u svim situacijama nesmetano uživati u upijanju sunčevih zraka

NIVEA SUN proizvodi za intenzivno tamnjenje
NIVEA SUN proizvodi za intenzivno tamnjenje (Sanja Jagatić)
Više o

Nivea

,

krema za sunčanje

,

ulje za sunčanje

,

NIVEA SUN

,

Protect & Bronze

Uz malu školu zdravog kuhanja Maje Brekalo koja se održala u atriju "Torte i to", NIVEA je predstavila Protect & Bronze liniju za sunčanje, a svi prisutni imali su priliku naučiti koji hranjivi sastojci uz NIVEA SUN proizvode štite kožu od sunca i istovremeno joj pomažu da postigne prirodnu preplanulost. Kako bismo objasnili povezanost između prirodno tonirane kože koja nam daje samopouzdanje i zdravog načina života uzvanicima smo prezentirali pripremu 5 jednostavnih i zdravih jela uz koje će uživati i oni i njihova koža.

Nitko ne može poreći da mu samo minuta provedena na suncu pruža zadovoljstvo. No, neizmjerno je važno koristiti adekvatnu zaštitu kako bismo mogli u svim situacijama nesmetano uživati u upijanju sunčevih zraka. Uz poboljšanu formulu NIVEA SUN Protect & Bronze proizvoda sada možete imati sve: najbolju zaštitu od sunca, atraktivan i ujednačen ten te osjećaj glatke kože. Zaboravite proizvode za samotamnjenje koji ostavljaju ružne mrlje na vašoj odjeći. Uz novu tehnologiju NIVEA SUN Protect & Bronze proizvoda mrlje na vašoj odjeći nastale korištenjem UV filtera smanjit će se nakon svakog pranja.

"Osim učinkovite UVA i UVB zaštite, NIVEA SUN Protect & Bronze proizvodi u sebi sadrže prirodne ekstrakte Pro Melanina koji potiču prirodne procesa tamnjenja kože, odnosno proizvodnju melanina, smeđeg pigmenta koji daje koži boju i upija štetne UV zrake", objasnio je Dr. Dominik Goddertz, laboratorijski voditelj za razvoj proizvoda NIVEA SUN.

Za predivnu preplanulu put ovo će se ljeto pobrinuti i novi NIVEA SUN proizvodi za intenzivno tamnjenje, koji zahvaljujući ekstraktima karotena osiguravaju dugotrajnu preplanulost i čine vašu kožu svilenkasto mekom.

Napokon, više ne morate birati između zaštite od sunca i privlačnog brončanog sjaja na vašoj koži.

Novi NIVEA SUN Protect & Bronze proizvodi osigurat će vam pouzdanu zaštitu kakvu vaša koža treba i ten kakav vi želite! 

Poboljšana formula NIVEA SUN Protect & Bronze losiona za sunčanje potaknuti će prirodno tamnjenje vaše kože bez sastojaka za samotamnjenje.

  • Pouzdana zaštita od sunca uz prekrasan ten.

  • Sadrži biljni ekstrakt koji potiče proizvodnju melanina.

  • Omogućuje ujednačenu i preplanulu put.

  • Hidratantna formula trenutno štiti vašu kožu od štetnih UVA i UVB zraka.

NIVEA SUN Protect & Bronze losion za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom 6 omogućuje prirodno preplanuli izgled vaše kože.

  • Pouzdana zaštita od sunca.

  • Vodootporna nemasna formula s učinkovitim sistemom UVA-/UVB filtera.

  • 100 % prirodna preplanulost, 0 % umjetnog samotamnjenja. 

Za najbolje rezultate tamnjenja vaše koži koristite NIVEA SUN Protect & Bronze sprej za sunčanje.

  • Pruža pouzdanu zaštitu i omogućuje ujednačenu, prirodnu put.

  • Koristite redovito kako biste postigli najbolje rezultate tamnjenja.

  • Lagana, neljepljiva formula s visokoučinkovitim sustavom UVA/UVB filtera

17.05.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh