« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
SUĐENJE ZA KLEVETU SE NASTAVLJA

Ništa od mirenja Bandića i Meića

Bandić je u travnju ove godine tužio Meića nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj ga je SDP-ov gradski zastupnik upitao koliko se nakrao i kako ga nije strah Svevišnjeg

Fotografija vijesti
Više o

Milan Bandić

,

Jurica Meić

,

zagrebački SDP

Na ročištu održanom na zagrebačkom općinskom sudu Jurica Meić i Milan Bandić nisu se uspjeli sudski pomiriti, što znači da se u rujnu nastavlja suđenje gradskom zastupniku SDP-a za klevetu, koju je protiv njega podigao zagrebački gradonačelnik, javlja Hina.

Bandić je u travnju ove godine tužio Meića nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj ga je SDP-ov gradski zastupnik, nezadovoljan gradonačelnikovim odgovorom na pitanje kako je mogla biti izdana lokacijska dozvola za projekt Cvjetni iako nije izgrađena šetnica koja bi spojila Gundulićevu ulicu s Cvjetnim trgom, upitao koliko se nakrao i kako ga nije strah Svevišnjega, a govori da je vjernik.

Pokušaj njihova mirenja na sudu nije uspio. Bandić je rekao da je spreman pomiriti se ako mu se tuženi ispriča, no Meić je izjavio kako smatra da nije oklevetao gradonačelnika, nakon čega je Bandić ustrajao na tužbi.

Suđenje će se nastaviti, a novo je ročište najavljeno za rujan.

Bandić zasad nije tražio naknadu štete.

19.07.2011. 15:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh