« Fun
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
DOWN UNDER

Ništa nije preveliko, premalo ili prebizarno za australski eBay

Ako želite prodati nešto 'nekonvencionalno' pravo mjesto za vas i vaš novčanik je eBay.com.au

Fotografija vijesti
Više o

eBay

,

bizarno

Dva života, poprilično krupni wombat, 'konjski repić' poznatog svjetskog tenisača i koješta drugo kupili su Australci u proteklih 10 godina putem eBaya, priopćila je internetska aukcijska kuća.

"U proteklih 10 godina kupilo se nevjerojatnih 173 milijuna stvari i nije čudo da se tu našao i 'konjski rep' Patrica Raftera (nezaboravno finale u Wimbledonu s Goranom Ivaniševićem) i "cijeli život jednog gospodina iz Pertha", kazao je Sian Gipslis s eBaya.

"Ako nas je proteklih 10 godina ičemu naučilo onda je to da ništa nije preveliko, premalo ili prebizarno za legije odanih poklonika eBay.com.au-a", objasnio je Gipslis.

Tako nije neobično da se na aukciji prodao Fatso, debeli wombat koji je postao neslužbena maskota Olimpijskih igara 2000. u Sydneyu ili komad tratine s kojeg je zabijen gol protiv Urugvaja što je Australiju kvalificiralo za Svjetski kup u nogometu 2005. godine.

Najskuplje je na australskom eBayu prodan posljednji automobil Holden Monaro, a postigao je cijenu od 187.000 australskih dolara.

Fatso je prodan za 84.000 australskih dolara, Rafterov repić za 2.025 dolara. Gospodin iz Pertha je svoj život prodao za 399 dolara, a tip iz Wollongonga koji je prodao posao, repertoar od šest viceva, svoje prijatelje i potencijalne ljubavnike zaradio je 7.500 dolara.

Eh da, prodana je i žitna pahuljica koja strašno podsjeća na slavnog E.T-ja i to za 1.035 dolara! (hina/metro-portal)

09.10.2009. 21:08:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh