« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
SPAS KLUBA

Nijemci preuzeli NK Karlovac

Njemačka menadžerska agencija Haag Sportmanagement preuzela je NK Karlovac koji je grcao u dugovima

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

NK karlovac

,

Haag Sportmanagement

S uspjehom su okončani pregovori između NK Karlovca i njemačke tvrtke Haag Sportmanagement, uslijedit će izvanredna sjednica Upravnog odbora kluba koja će odlučiti o novim dužnosnicima kluba, priopćio je medijima predsjednik Karlovca Amirudin Talakić, javlja Hina.

"U ovom trenutku moguće je reći kako je sklopljen dugoročni plan sanacije kluba, u kojem će sudjelovati obje strane, a određena dugovanja već su sanirana, što je urodilo deblokadom računa Nogometnog kluba Karlovac", stoji u priopćenju kluba.

Momčad će u ponedjeljak krenuti na pripreme u Medulin, a u klub će doći veliki broj novih igrača koje će dovesti tvrtka Haag Sportmanagement.

Što se tiče dosadašnjih igrača Karlovca, u skladu s dogovorom, u klubu će ostati svi Karlovčani, a o ostalim članovima igračkog kadra odlučivat će novi treneri, odnosno hrvatsko-njemačka trenerski dvojac Krešimir Ganjto i Robert Jaspert.

Krešimir Ganjto dugogodišnji je trener niza zagrebačkih klubova i skaut Dinama, dok je Jaspert u svojoj trenerskoj karijeri najvećim dijelom radio kao asistent Pierra Littbarskog u Njemačkoj, Iranu i Švicarskoj, ali i kao asistent izbornika reprezentacije Južne Koreje u periodu 2004-2005.

Prema riječima glasnogovornika kluba Darka Lisca, tvrtka Haag Sportmanagement je menadžerska agencija za nogometaše, te će narednog tjedna biti poznato hoće li Karlovac postati rasadnik njihovog igračkog kadra za međunarodno tržište profesionalnih nogometaša.

04.01.2012. 16:33:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh