« Predsjednički izbori
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
JOSIPOVIĆ IZ DUBROVNIKA:

Nije isključeno da Sanader pomaže Bandiću

SDP-ov je kandidat građanima u poslovnom centru DOC u Lapadu ponovio temeljne smjernice svoga izbornog programa - poštenje i borba s korupcijom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Denis Jerković/Cropix)
Više o

izbori

,

korupcija

,

SDP

,

predsjednički kandidat

,

Ivo Josipović

SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović za današnjeg je boravka u Dubrovniku rekao kako nije isključeno kako je potez Ive Sanadera "da se na takav način vrati u politiku, istodobno i pokušaj da se dobije potpora glasača desnice i desnog centra kako bi glasovali za Milana Bandića".

Na novinarsko pitanje je li Sanaderov povratak povezan s potporom Bandiću, Josipović je kazao kako je to moguće jer su Bandić i Sanader i prije intenzivno surađivali, "ne samo kao premijer i gradonačelnik nego ih vežu i neke druge spone, što je svima jasno". Josipović drži da je Sanaderov potez vjerojatno i dio nekoga šireg koncepta vođenja politike u Hrvatskoj.

Josipović je u sklopu predizbornog druženja s građanima u poslovnom centru DOC u Lapadu okupljenima ponovio temeljne smjernice svoga izbornog programa. Naglasio je kako poštenje i moral nisu ničiji monopol te kako je njegov program poštenih ljudi bez obzira na to za koju stranku glasuju.

"Temeljne odrednice i moto moje kampanje jesu poštenje i borba protiv korupcije, sa svrhom da Hrvatska bude poštena i pravedna zemlja", naglasio je Josipović. (hina/metro-portal)

04.01.2010. 15:37:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh