« Fun
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
COOL

Nesvakidašnja inicijativa LG-ovih zaposlenika

Zaposlenici LG-a odlučili dati doprinos predstavljanju Ultra HD televizora nesvakidašnjim akcijama u centru grada

Uspjeli su ući u šesticu :)
Uspjeli su ući u šesticu :) (LG)
Više o

LG

,

OLED televizor

,

Ultra HD

Petnaestak ljudi s mnoštvom kutija svih veličina je obišlo središte Zagreba - popili su kavu u Tkalči, pojeli sladoled u Bogovićevoj, zabavljali okupljene na Cvjetnom trgu te pokušali (i uz dosta muke i uspjeli) ući u šesticu.

Riječ o nesvakidašnjoj inicijativi zaposlenika lokalnog LG-a koji su odlučili dati svoj doprinos predstavljanju novih Ultra HD televizora.

„Inspiraciju za ideju pronašli smo u uistinu nevjerojatnom LG-evom UHD televizoru koji uz naprednu kvalitetu slike, dijagonalu od 84 inča i pametne usluge predstavlja pravo središte zabave u domu. Odlučili smo dati svoj doprinos, spojiti ugodno s korisnim i barem na jedno popodne zabavu prenijeti u središte grada", rekao je Josip Štulac Radić iz LG-a Hrvatska.

Najveća među kutijama pripadala je upravo UHD televizoru LG 84LM960V koji objedinjava brojne tehnološke inovacije uz zaslon dijagonale čak 213 centimetara, a dostupan je i kod nas, po cijeni od 99.999 kuna. Ovaj televizor dolazi s 8 milijuna piksela po sličici, što je razlučivost (3840x2160) četiri puta veća od Full HD TV panela, te nudi iznimnu kvalitetu 2D i 3D slike uz prirodnije boje, dublje kontraste i višu razinu detalja pa je idealan za ljubitelje filmova i gamere. Tu su i Smart TV ekosustav s rastućom zbirkom aplikacija, nove značajke za streaming i dijeljenje sadržaja te daljinski upravljač Magic Remote. Uz to, svi korisnici koji na LG-evim televizorima između 12.9. i 31.12.2013. registriraju uslugu LG Cloud, umjesto uobičajenih 5 GB, dobivaju čak 50 GB besplatnog prostora.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videozapisu:

Istovremeno, LG Electronics na sajmu IFA 2013 u Berlinu u okviru linije televizora nove generacije predstavlja najveći na svijetu ULTRA HD zakrivljeni OLED televizor. Dijagonale 77 inča, nevjerojatan zaslon ovog futurističkog televizora kombinira WRGB OLED i ULTRA HD tehnologiju što je zaslužno za beskonačan omjer kontrasta i nevjerojatnu kvalitetu slike uz razlučivost četiri puta veću od Full HD-a. 

09.09.2013. 19:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh