« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
BIZARNO

Nestašan lovac pucao na pticu i zeca, a ranio maslinare i kolegu

Lovac je prijavljen policiji nakon što je iz nehaja dva puta promašio životinje i pogodio ljude

Zec
Zec (Wikipedia)
Više o

lov

,

lovac

,

bizarne nesreće

Prošli su se vikend na drniškom i zadarskom području u lovu dogodila dva nehotična ranjavanja, izvijestile su jutros šibensko-kninska i zadarska policijska uprava.

Naime, drniška Policijska postaja je kriminalističkom istragom utvrdila osnovanu sumnju da je 30-godišnji Drnišanin iz nehaja počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života 57-godišnje Drnišanke i 33-godišnjeg Kninjanina. Naime, osumnjičenik je u mjestu Trbounju, u lovištu drniške Lovačke udruge „Kamenjarka", pucajući iz lovačke puške u pticu nehotice pogodio dvoje berača maslina te ih lakše ozlijedio. Lovac će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, navodi šibensko-kninska Policijska uprava.

U polju kod mjesta Bukovića, na zadarskom području, jučer je, pak, u lovu lakše ozlijeđen 41-godišnjak. Policija je utvrdila kako ga je nehotice ranio 37-godišnjak, s kojim je bio u lovu. Naime, 37-godišnji lovac je ispalio hitac iz lovačke puške prema zecu, pri čemu je sačmo pogodio kolegu lovca. Obojica su članovi zadarske lovačke udruge "Auromar", s valjanom dopusnicom za lov na divljač u lovištu Rodaljice-Lisičić, navodi zadarska Policijska uprava.(hina/metro-portal)

08.11.2010. 12:32:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh