« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
Nestala Triljanka

Nestala Triljanka pronađena mrtva?

U POTRAGU za Kristinom Šušnjarom uključila se i GSS
U POTRAGU za Kristinom Šušnjarom uključila se i GSS (JOŠKO ŠUPIĆ/CROPIX)
Više o

Kristina Šušnjara

DOK su jučer pripadnici Gorske službe spašavanja, policajci, rođaci i stotine mještana tragali Sinjskom krajinom i kanjonom Cetine za Kristinom Šušnjarom (21) iz Vedrina kod Trilja, koja je nestala u subotu oko 20 sati dok je stopirala prema Sinju, oko 15 sati se pronijela stravična vijest da je djevojka pronađena ubijena i pokrivena grmljem u kamenjaru ispod ceste u zaseoku Smajići u Donjem Docu, dvadesetak kilometara nizvodno od Trilja.

NASILNA SMRT
Budući da je riječ o nasilnoj smrti, tijelo će na mjestu nesreće ostati do danas, kada se očekuju vještaci iz Zagreba. Dotad će mjesto čuvati splitski i omiški policajci.

Policija je potvrdila da je na širem području Omiša pronašla leš ženske osobe, no nitko službeno nije mogao potvrditi da se radi o nestaloj 21-godišnjoj Triljanki Kristini Šušnjari jer nije obavljena identifikacija. Dojavu o pronalasku tijela zaprimila je u 14.51 sati splitska služba 112 te je proslijedila policajcima. Tijelo je bilo golo, prekriveno traper jaknom u kakvoj je Kristina izašla iz kuće. Sličan je događaj potresao Sinj i u ožujku 2002. godine, kad je oteta 17-godišnja Anđela Bešlić, koja je silovana i usmrćena udarcima po glavi. Ivan Bulj osuđen je zbog toga na 22 godine zatvora.

Piše: MEX/JL
09.01.2008. 15:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh