« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
stanje na cestama

Nesreće na cestama usporavaju promet

Promet na A1 ponovno teče bez problema, a nova se nesreća dogodila na Ipsilonu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)

Prekinut je promet na Istarskom ipsilonu između Pule i Rovinja (čvorovi Vodnjan-Kanfanar) zbog prometne nesreće kod odmorišta Bale. Obilazak je starom cestom preko Bala.

Normaliziran je promet na dionici autoceste A 1 Jastrebarsko-Karlovac, kod odmorišta Draganić, u smjeru Karlovca, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće. Vozače molimo za strpljenje dok se kolona ne pokrene, te ih upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti promet je pojačan. Na izlazu sa Istaraskog ipsilona prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona vozila duga je oko 16 km. Kod naplatnih postaja Trakošćan na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru GP Macelj, kolona je duga oko 1,5 km, a kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba, duga je oko 2 km.

Tijekom dana zastoji su mogući i na prilaznim cestama turističih mjesta u Istri i duž Jadranske magistrale (D 8), te na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Vozače podsjećamo da na naplatnoj postaji Demerje (4 km prije Zagreba) cestarinu mogu platiti kreditnim i bankovnim karticama ili ENC uređajem, a na naplati Lučko samo gotovinom.

Zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t danas do 14 sati, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

22.08.2009. 10:55:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh