« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
SKUPINA C

Nedorasli sudac izbacio Hrvatsku

Najlošiji sudac Bundeslige Wolfgang Stark svojim je greškama izravno utjecao na rezultat utakmice

Bilić se oprostio sjajnom utakmicom
Bilić se oprostio sjajnom utakmicom (UEFA)
Više o

skupina c

,

europsko prvenstvo u nogometu 2012

,

hrvatska španjolska

Hrvatska je imala Španjolsku, no Wolfgang Stark je pokazao da nije bez razloga najlošiji sudac Bundeslige. U fer utakmici bez previše prekšaja nije se uspio snaći i propustio je dosuditi najmanje jedan jedanaesterac za nas, a gol Španjolaca postignut je iz zaleđa.

Bespredmetno je raspravljati o utakmici koja je bila sjajno odigrana s naše strane, gdje je navodno najslabija karika Schildenfeld potpuno isključio Torresa, no ponovno nije bilo Modrića, a izmjene nisu bile pravovremene.

Bilić je taktički stavio del Bosquea u džep, Xavi i Iniesta bili su gotovo neprimjetni, sve je funkcioniralo kako treba, no prekršaji koje je dosuđivao Stark bili su po neujednačenom kriteriju. Već polovinom prvog poluvremena Ramos je pomeo Mandžukića na rubu šesnaesterca, što Stark čak nije dosudio niti kao prekšaj, Iniesta je trebao dobiti žuti karton odmah nakon toga, no Stark je ostao nijem.

Igrali smo potpuno ravnopravno, ali nismo imali sreće ...

Talijani su rutinski sredili Irce koji su se borili, ali nisu imali rješenja za iskusne Azzure koji su spemili dvije lopte u zelenu mrežu i otišli dalje.

18.06.2012. 22:41:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh