« TJEDNI PREGLED
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Nedjelja 27. travnja 2008.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ranko Šuvar/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

Severina


Zaboravni Bandić 

I taman kad je Bandićeva uprava najavila rat neredovitim platišama, kad je Holding objavio oglas u kojem je neplatišama priprijetio stavljanjem plombi na njihove nekretnine, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić našao se na listi dužnika. Naime, on i njegova supruga Vesna gradu su ostali dužni za pričuvu u visini od 888 kuna za nekretninu u vlasništvu gđe. Bandić u Preradovićevoj 13.

Riječ je o neplaćenim računima od srpnja do prosinca 2007. godine u visini od oko 140 kuna. Naravno, u obranu gradonačelnika stao je glasnogovornik Nenad Ivanković pravdajući Bandića zaboravnošću, ‘jer i gradonačelnik je normalna osoba pa mu se dogodi da ponekad zakasni ili zaboravi platiti račune’. Računi su plaćeni, a Bandić se ispričao sugrađanima. (AKM) 


Iskupljenje po Severininoj recepturiBio je svibanj 2004. godine. Amaterski filmski uradak snimljen u potpalublju jahte stanovitog hercegovačkog tajkuna protresao je sve hard diskove u Hrvatskoj i pripremao se za svoju dugotrajnu i uspješnu inozemnu karijeru. Hrvatska pjevačka zvijezda, posramljena, očajna i nikad omiljenija, klečala je u ispovjedaonici. ‘Oče, griješila sam’, počela je svoju potresnu priču. ‘Spavala sam s oženjenim muškarcem, pritom sam neumjereno rabila alkohol, a sad u tome uživa cijela zemlja’. Dežurni svećenik je, u maniri iskusnog profesionalca, znao kako pomoći posrnuloj ženi. ‘Nekoliko Očenaša i Zdravo Marija i sve će biti u najboljem redu’.
Dobro, priču smo donekle izmislili, ali kako drugačije objasniti Severinin poriv da svoj prvi album nakon ‘afere pornić’ nazove ‘Zdravo Marijo’? Situacija je još bizarnija ako znamo da je svoje diskografsko iskupljenje pjevačica najavila singlom ‘Gas, gas’ u kojem kaže: ‘Ej, što volim miris kamiona, šoferskih gostiona... Hormona do plafona, muškaraca tona...’ I tako dalje.
- Novi album je lepeza ženskih osjećaja s puno melankolije i tuge - tvrdi Severina. Aha, baš... (Marko Podrug)

02.05.2008. 03:48:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh