« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
ŠKOLA U PRIRODI

Nazorova odmarališta primit će ove jeseni preko 3300 djece

Nazorove jadranske hostele u Crikvenici, Velom Lošinju i Dugoj Uvali posjetit će djeca u sklopu programa "Škole u prirodi"

Djeca
Djeca (Andrija Lučić / Cropix)
Više o

djeca

,

Vladimir Nazor

,

sigurno ulaganje

,

izvor mladosti

Holdingova podružnica Vladimir Nazor i ove će jeseni ponuditi bogat program u svojim odmaralištima u kojima će boraviti oko 3.300 zagrebačke djece vrtićkog i školskog uzrasta.

U okviru nastavnog programa "Škole u prirodi" Nazorove jadranske hostele u Crikvenici, Velom Lošinju i Dugoj Uvali posjetit će 1.394 đaka iz 23 škole. Školarcima će, koji pohađaju 4. razred osnovnih škola, tijekom petodnevnog boravka u rujnu i listopadu na usluzi biti Nazorovi športski i kreativni animatori, koji će ostvarivati izvannastavne sadržaje. Animatori će se pobrinuti za jutarnju tjelovježbu i EKO-patrolu, kreativne radionice, šport i večernji program.

Zagrebačka vrtićka djeca boravit će u Gradu mladih Granešina, odmaralištu na istočnim podmedvedskim obroncima Zagreba. Za njih će se provoditi program „Djeca u prirodi" koji će tijekom jeseni puni tjedan pohađati oko 1750 korisnika predškolskog uzrasta.

Također, 190  zagrebačke vrtićke djece boravit će u posebnom programu u Velom Lošinju.
Programe "Škole u prirodi" i "Djeca u prirodi" sufinancira Ured za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba, a financiranje programa u Velom Lošinju preuzima u potpunosti zagrebački Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

U programu "Škole u prirodi" u tijeku su i prijave razreda iz drugih krajeva Hrvatske. Cijena programa bez prijevoza iznosi 875 kuna po korisniku, a obuhvaća petodnevni puni pansion, korištenje prostora, didaktičkih i športskih pomagala, animaciju u zabavnim i športskim programima te skupno osiguranje i zdravstvenu zaštitu u suradnji s najbližom zdravstvenom ustanovom. Moguće je ugovoriti i izlete u Hrvatsko zagorje, posjet Muzeju seljačkih buna u Gornjoj Stubici, Muzeju krapinskog pračovjeka, dvorcu Trakošćan, obilazak zagrebačkih znamenitosti, Zoološkog vrta i drugih sadržaja od značaja za hrvatsku baštinu.

Čitajte Online-Zagreb.hr U Nazorovim odmaralištima ove jeseni više od 3.300 djece

01.09.2010. 11:34:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh