« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
VJEROVALI ILI NE

Navijači Marseillea žele da njihov klub nastavi gubiti

Žestoka navijačka skupina želi zaustaviti njihove najveće suparnike PSG u osvajanju naslova prvaka te su pozvali svoju momčad da izgubi u utakmici protiv Montpelliera

Fotografija vijesti
Više o

PSG

,

Montpellier

,

Olympique Marseille

Zluradi navijači nekoć uspješnog Olympiquea iz Marseillea poručili su vodstvu kluba uoči utakmice s Montpellierom kako se nadaju novom porazu i nastavku lošeg niza od izgubljenih deset od 11 susreta, prenosi Hina.

Žestoka navijačka skupina Marseillea želi zaustaviti njihove najveće suparnike PSG u osvajanju naslova prvaka te su pozvali momčad Olympiquea da izgubi u prvenstvenoj utakmici protiv Montpelliera koji se izdvojio na čelu ljestvice s pariškim klubom.

Montpellier, koji ima bolju razliku, i PSG su sa 63 bodova na vrhu ljestvice sedam kola prije kraja, dok je Marseille na devetom mjestu sa 23 boda manje nakon što je u nedjelju izgubio 2-1 od PSG.

"Pružimo Montpellieru najbolju šansu i zaustavimo PSG da postane prvak ove godine", objavila je navijačka skupina South Winners 87 na svojim stranicama www.sw87.com u ponedjeljak.

"Neka Montpellier pobijedi, ne zaboravimo lekciju iz povijesti!"

Navijači Marseillea još uvijek podsjećaju na utrku za prvaka iz 1999. kada je poraz PSG-a od 3-2 od Bordeauxa u zadnjem kolu i tako oduzeo priliku Olympiqueu da osvoji naslov.

09.04.2012. 15:21:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh