« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
PLAVA ZASTAVA

National Geographic Istru uvrstio u najbolja odredišta 2011.

Časopis National Geographic preporučuje Istru kao jednu od deset najatraktivnijih turističkih destinacija u svijetu za ljetovanje u 2011.

Više o

turizam

,

National Geographic

,

Istra

Više od 40 plaža 500 kilometara duge obale Istre zaslužilo je Plavu zastavu za kvalitetu mora i očuvanje okoliša, obrazložio je National Geographic u svom prilogu na svojim internetskim stranicama.

Medulinska rivijera na jugu Istre za istraživanje nudi sedamdesetak kilometara obale, srednjevjekovna naselja na brdima, drevne ruševine a južno od Medulina nalazi se Rt Kamenjak, piše National Geographic ističući prirodne ljepote tog područja. National Geographic u kratkom prilogu preporučuje i posjet Puli i pulskoj areni.

Pored Istre urednici rubrike putovanja National Geographica preporučuju okrug Muskoka kanadske države Ontario, argentinsku Patagoniju, otočje San Juan u američkoj državi Washington, Minneapolis, nacionalni park Glacier Bay na Aljasci, posjet Cardiffu u Walesu i stockholmskom arhipelagu u Švedskoj, portugalskim Azorima i honduraškom Roatanu.

25.04.2011. 21:35:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh