« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
četrvta emisija

Naše Supertalente inspirirala Susan Boyle

POGLEDAJTE VIDEO - Mali pjevači i uvjerljivi plesači obilježili su četvrtu emisiju showa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot Nova TV)
Više o

Supertalent NovaTV

,

Boris Borović

,

Nikola Pavličević

,

Adriana Vidović

,

Iris Papac

,

Mislav Medić

,

Ivana Mikulčić

,

Ivan Dražović

Četvrta emisija Supertalenta počela je u Osijeku dvojicom braće Borović, imitatorima Michaela Jacksona. Stariji Boris potrudio se obući što sličnije kralju popa, a pokreti na pozornici bili su dovoljno kvalitetni da ga žiri pohvali i da mu prolaz. Iste sreće nije bio mlađi brat čija izvedba Billie Jean nije fascinirala Merlićevu ekipu za stolom.

Djevojčica koja govori naopačke svidjela se publici, iako kao i Hlo nije uspjela izgovoriti prezime popularnog Hadžihafizbegovića unatrag bez problema. Beatbox Mislava Medića digao je publiku na noge, a i žiri se gotovo jednako oduševio. Zadnji Slavonac bio je mađioničar Saša Gerber, koji uz to radi na pedijatriji osječke bolnice, a njegova tužna priča o bolesnoj djevojčici potpuno je zaokupila žiri koji ga je jecajući pustio dalje.

Splićani su otvorili malom Iris Papac čiji Footloose je bio zanimljiv i živahan zasluživši tri da, što nije bio slučaj s imitatorom/pjevačem Brankom Medakom koji je odličnu izvedbu O sole mio upropastio lošim imitacijama. Za razliku od njega, 14-godišnja Adriana Vidović bojom glasa i izvedbom digla je publiku i žiri na noge, pa je njena Dream girls prošla dalje uz suzu u oku krutog Merlića.

Rogoznički tamburaši/reperi oduševili su Enesa i Ninu, a Nikola Pavličević je sa Strangers in the night i ružom za Ninu razvalio publiku i žiri šarmom i ponašanjem na pozornici.

Još veću snagu i uvjerljivost pokazao je i trinaestogodišnji operni pjevač Ivan Dražović u Zadru, zacrvenjevši se kao paradajz izvodeći O sole mio što je čak i Merliću bilo sjajno. Ivan je inače zadarska atrakcija s ambicijom da postane veliki operni pjevač. Ako mu to ne uspije, bit će barem novi Vinko Coce.

Merlićev X za mađioničara koji guta balone od metar i pol ipak nije bio dovoljan jer se ostatak žirija složio da sredovječni maher ima šanse u daljenjem natjecanju.

Rimička gimnastička Magdalena Matošić je sa svojih tek 6 godina pokazala takvu gipkost da je jednostavno morala proći dalje, kao i Toni Wagner i Petra Šarić čija je izvedba Time to Say Goodbye imala takvu međusobnu energiju da ni protivljenje Merlića nije spriječilo mladi par da prođe dalje.

Zadnji segment showa odigravao se u Zagrebu, a Družba vitezova zlatnog kaleža bila je dovoljno uvjerljiva u svom prikazu viteške borbe za prolaz, naročito nakon što je Barbara Celjska prebila pobjednika turnira. Devetogodišnja Ivana Mikulčić je, prema žiriju, izvela svoju pjesmu bolje od Susan Boyle, dok je Nevenka Pasarić srčano otpjevala pjesmu iz mjuzikla Jalta, Jalta, no nedovoljno dobro da prođe.

Plesači iz Megablasta akrobatikom su prestrašili žiri i zaradili prolaz, kao i varaždinski bubnjari iz Rudimenta, dok je kraj bio prilično dirljiv, jer je Ivana Kraljić iz Lipovljana svojom izvedbom I Dream a Dream, pjesme koja je Susan Boyle digla u zvijezde pokazala da se to može napraviti i drugačije, no opet jednako uvjerljivo i snažno.


24.10.2009. 10:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh