« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
ADVENT

Najveseliji blagdani na oba Fuliranja

Nezaboravni trenuci uz sjajnu zabavu i unikatne darove poput kuglica s potpisanim porukama nogometnih reprezentativaca

Odličan program!
Odličan program! (Arhiva)
Više o

advent

,

Fuliranje

,

Fooling Around

Gdje ćemo slaviti vrhunac ovih blagdana? Na Fuliranju i FOOLING AROUND-u, naravno. Odličan glazbeni program je nešto po čemu je Fuliranje oduvijek poznato! U posljednjim tjednima ove godine pripremili smo pregršt glazbenih iznenađenja uz koja će dobro raspoloženje biti još i bolje! A uz glazbena iznenađenja, naše kućice su pripremile i posebnu blagdansku ponudu koju se ne smije propustiti.

FOOLING AROUND by Fuliranje

Na terasi Oleander hotela Esplanade na Badnjak nastupit će već legendarni DJ Ozren Kanceljak od 12 sati, a od 14 sati zaplesat ćemo uz Kristijana Beluhana i Ajngemahtec Quartet. Ajngemahtec djeluje već niz godina, a njeguje i izvodi glazbu iz zlatnog doba domaće popularne glazbe, od Ive Robića do Jimmyja Stanića. Glazba baš za fulirante. Od 17 do 23 sata, za zabavu je zadužen DJ Xxxtended.

Slavlje na Staru godinu počinje uz glazbena iznenađenja već od 12 sati, dok će nas, kako bude padao mrak, od 18:30 sati zagrijavati DJ Robert Mareković. Na kraju, oprostit ćemo se s 2022. godinom uz nastup miljenika zagrebačke publike - Ljetnog kina.

Fuliranje na Strossmayerovu trgu

Na Fuliranju na Strossmayerovu trgu na Badnjak, 24. prosinca od 12 do 17 sati DJ Mental Blue i DJ Muscaria od 19 do 23 sata, pobrinut će se da se posjetitelji što veselije dočekaju Božić.

Na istom mjestu na Staru godinu posjetitelje čekaju DJ-evi Pepi Jogarde, Luka Delux i, senzacija večeri, James Holroyd, tour DJ Chemical Brothersa.

Pokloni u zadnji čas

A ako ste jedni od onih koji poklone kupuju u posljednji trenutak i na vas smo mislili. U Under the Tree Shop-u na terasi Oleander, možete kupiti originalne darove, ali i podržati humanitarni rad dvije inicijative Da-mogu i Zakladu Marin Čilić. Donacijom zakladi, ove godine u suradnji s tvrtkom Samsung, dobit ćete tenisku lopticu koju je potpisao Marin Čilić ili kuglice sa začinima za gin-tonik sa zahvalama koje su potpisali, osim Marina, hrvatski nogometni reprezentativci. Ima li boljeg i aktualnijeg poklona od Gvardiolove ili Kramarićeve poruke za Božić?

Ako, pak, želite da vaši pokloni budu dizajnerski, možemo vam pomoći i u tome. Uz svaki kupljeni Designer Outlet Croatia koktel na kućici Rakijarnice na FOOLING AROUND by Fuliranje, na dar ćete dobiti karticu s kojom ostvarujete dodatnih 10 % popusta u pet trgovina Designer Outleta Croatia po izboru.

A zašto sami sebi ne biste poklonili nešto u vrijednosti od 1000 kuna u Designer Outletu Croatia? Kako? Na Badnjak se dobro uredite i fotografirajte u blagdanskom foto kutku Designer Outleta Croatia na terasi Oleander pored hotela Esplanade, objavite story i označite @fuliranje i @designeroutletcroatia, jer tako ulazite u izbor za najbolji outfit koji će osvojiti poklon karticu. Budite kreativni i začinite blagdansku feštu!

22.12.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh