« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
COOL

Najveći strahovi horoskopskih znakova

Čega se najviše boje horoskopski znakovi prilično je zanimljiva analiza koju svakako treba pročitati kako ne biste bezrazložno plašili prijatelje

Čega se boje horoskopski znakovi
Čega se boje horoskopski znakovi (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

strahovi

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan ima jedan strah koji ga proždire, a to je mogućnost da bude ovisan o drugim ljudima. Kako uvijek želi biti prvi u svemu, bolesti i slabost su mu prava noćna mora.

Bik najviše voli novac i ljubav, pa je logično da su najveći strahovi vezani upravo za te dvije stvari. Boji se neravnopravnosti u ljubavi, preciznije, da će on biti zaljubljeniji, a potpuna strava mu je nedostatak novaca.

Blizanci se najviše boje gubitka slobode, naročito ako se to odnosi na promjenu stila života. Naravno, kako Blizanci vole stvarati svoj vlastiti svijet, svaka promjena takvog načina života ispunjava ih užasom. 

Rak najviše strahuje od gubitka porodice koja mu predstavlja najvažniju stvar u životu, u raznim varijantama, od toga da će ga odbaciti djeca pa do straha od budućnosti zbog lijepog života u krugu obitelji. 

Lav se boji gubitka položaja i javnog poniženja, no najveći mu je strah da će ga osoba koju voli iznevjeriti ili ignorirati. Uz to, ljubav je vezana i uz drugi najveći strah, a taj je da više neće vidjeti svoju obitelj. 

Djevica se panično boji bolesti, što vuče korijene iz straha od nesavršenosti koji opsjeda svakog pripadnika ovog znaka. Njoj je ideja da se neće moći brinuti za sebe i da će ovisiti o drugim ljudima totalna panika. 

Vaga je u panici kad pomisli na moguću neravnotežu u ljubavnom životu, a najviše se boji da njene odluke neće podržati osobe do kojih joj je najviše stalo u životu. Konflikti, svađe i problemi u vezi spadaju u red najgorih strahova za pripadnike ovog znaka. 

Škorpion je često apostrofiran kao najmračniji znak horoskopa, no upravo zbog toga ima možda i najtmurnije strahove, poput mogućnosti da ih netko od najbližih na neki način izda. Spletkarenje iza njegovih leđa ga užasava.

Strijelac najviše cijeni slobodan duh, pa ga užasavaju obaveze i mogućnost da radi posao koji ne voli. Gubitak slobode mu je noćna mora, uz mogućnost da ga povrijede osobe koje voli.

Jarac uvijek vuče za sobom kompleks manje vrijednosti, pa ne čudi da mu je najveći strah da neće ostaviti svoj trag u svijetu, što bi druge moglo navesti da pomisle da je promašaj. Javno poniženje mu je, kao i Lavu i Škorpionu, prava noćna mora. 

Vodenjak je velik individualac, pa gubitak toga predstavlja najveći strah ovog znaka, jer njemu je mogućnost da bude stopljen s masom užasavajuća.

Ribe se boje odbijanja i samoće, pa su u stalnoj panici da neće moći pronaći ljubav koja će ih pratiti do kraja života. Iz toga izvire i strah od mogućnosti da se potpuno predaju u vezi, a ne dobiju dovoljno zauzvrat.

06.11.2013. 14:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh