« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
EFFIE

Najveći broj prijava na Effie iz financijskog i osiguravajućeg sektora

Na natjecanje u sklopu kojega se nagrađuju najučinkovitije agencije i oglašivači ove je godine prijavljen sveukupno 51 projekt s najvećim brojem prijava u kategoriji financijskih i osiguravajućih usluga

Tko se sve prijavio na Effie
Tko se sve prijavio na Effie (Arhiva)
Više o

Effie nagrade

Službeno su zatvorene prijave na ovogodišnje izdanje natjecanja Effie, u sklopu kojega će se dodijeliti prestižna nagrada za izvanredno i učinkovito tržišno komuniciranje. Natjecanje je dio festivala Dani komunikacija, koji će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u Rovinju, a ove će godine za nagradu za iznimne i učinkovite marketinške kampanje konkurirati sveukupno 51 projekt, što je porast od preko 40% u usporedbi s prošlom godinom.

Na temelju slogana „Ideje koje djeluju", nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama na temelju kriterija učinkovitosti, tj. na temelju uspješnog povrata sredstava uloženih u marketinške kampanje. Ove godine prijavljen je 51 projekt, s najvećim brojem prijava iz industrije financijskih i osiguravajućih usluga. Između prijavljenih projekata, 20 stručnjaka industrije i članova žirija odabrat će dobitnike zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada Effie u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.

„Povećanje broja prijava u usporedbi s prošlom godinom potvrda je da su učinkovitost i mjerljivi poslovni i komunikacijski ciljevi sve važniji aspekti razrade i realizacije marketinških kampanja na hrvatskom tržištu i za agencije i za oglašivače. Naravno, povećanje broja prijava vidimo i kao potvrdu da je nagrada prepoznata kao važno priznanje struke. S obzirom na visoku razinu strateškog promišljanja i pažljivog raspolaganja ulaganjima u prijavljenim projektima, odluka o pobjednicima bit će uzbudljiv izazov za cijeli žiri", rekao je Darko Ivančević, predsjednik žirija natjecanja Effie i globalni potpredsjednik brenda Staropramen unutar grupacije MolsonCoors.

Dobitnici po pojedinačnim kategorijama i dobitnik nagrade Grand Prix Effie bit će proglašeni na festivalu Dani komunikacija u Rovinju. Sve informacije o natjecanju Effie dostupne su na službenim stranicama natjecanja www.effie.hr, a trenutno su otvorene i prijave na strukovna natjecanja IdejaX, Mixx i Young Lions. Više informacija o festivalu i kotizacijama dostupno je na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com

08.03.2017. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh