« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OPA!?

Najveće poskupljene goriva od liberalizacije tržišta

Cijena jedne litre Eurodizela na Ininim benzinskim postajama viša je za čak 20 lipa i sada stoji 10,12 kuna

Najveće poskupljenje od liberalizacije
Najveće poskupljenje od liberalizacije (FreeDigitalPhotos)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Naftne kompanije drastično su povećale cijene goriva na svojim benzinskim postajama. Prema informacijama koje je prikupio portal cijenegoriva.info, cijena jedne litre najprodavanijeg goriva u Hrvatskoj, Eurosupera 95, na Ininim postajama viša je za čak 14 lipa i sada stoji 10,95 kuna.

To je najveće povećanje cijena od liberalizacije tržišta naftnih derivata sredinom veljače ove godine. Cijena jedne litre Eurodizela na Ininim benzinskim postajama viša je za čak 20 lipa i sada stoji 10,12 kuna.

Zbog ovog povećanja cijena goriva, građani će puni tank od prosječnih 50 litara, ako koriste Eurosuper 95, plaćati 7,5 kuna (odnosno 1 euro) više nego prošloga tjedna, dok će korisnici Eurodizela isti tank plaćati čak 10 kuna više.

Cijene naftnih derivata podigli su i Tifon, Crodux derivati te Adria Oil, dok bi Lukoil i Petrol to mogli učiniti tijekom dana. Konzum benz za sada nije poskupio gorivo.

Točne cijene goriva mogu se pogledati na internetskom portalu cijenegoriva.info. Naime, jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

17.06.2014. 12:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh