« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SURADNJA

Najbolji kanali Discovery Networksa na evotv

Pretplatnicima evotv-a od danas će biti dostupni najreprezentativniji kanali Discovery Networks portfelja: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 i Eurosport 2

Perjanice Discoveryja na evotv
Perjanice Discoveryja na evotv (evotv)
Više o

Dicovery Networks

,

evotv

Discovery Networks CEEMA, dio najveće svjetske Pay-Tv kompanije Discovery Communications, i evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, postigli su dogovor kojim će pretplatnicima evotv-a od danas biti dostupni najreprezentativniji kanali Discovery Networks portfelja: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 i Eurosport 2.

U nadolazećem vrhuncu televizijske sezone gledatelji će moći uživati u programima poput revolucionarnog dokumentarnog filma Na rubu izumiranja (Racing Extinction) koji će se premijerno prikazati na Discovery Channelu na isti dan diljem svijeta - 2. prosinca, s potencijalnim dosegom do 2,4 milijarde ljudi. Novi jedinstveni televizijski projekt Oprah Winfrey, Vjerovanje (Belif), emitirat će se u siječnju, mjesecu inspiracije na kanalu TLC, dok je Animal Planet za božićno i novogodišnje vrijeme pripremio maratone omiljenih serijala.

Sportski sadržaji dostupni su na Eurosportu koji s novim vizualnim identitetom poziva sve obožavatelje da svoju podršku i posvećenost sportašima, timovima i sportovima dijele uz slogan „Zapali svoju strast". Eurosport, koji je sada potpuno u vlasništvu Discoveryja, u protekloj je godini stekao prava na prijenos Olimpijskih igara za cijelu Europu. Dio je to dugoročne opredijeljenosti za osiguravanje iskustava vrijednih pamćenja i angažiranje obožavatelja svih uzrasta u sportovima koje vole bilo gdje, u bilo mojem trenutku i na bilo kojem uređaju. Kroz neprikosnovene sportske prijenose uživo, koji uključuju događaje poput svjetskog prvenstva u alpskom skijanju, Bundesligu, Australian Open, Eusrosport predstavlja ultimativnu formu televizijske zabave i prirodni razvoj Discoveryja koji je 30 godina vodeći u tom segmentu.

Victoria Davies, potpredsjednica, Country Manager za jugoistočnu Europu pri Discovery Networks CEEMEA, je izjavila: „Iznimno smo zadovoljni postignutim dogovorom s evotv, jer će njihovi pretplatnici u Hrvatskoj moći gledati neke od najuzbudljivijih kanala iz Discovery Pay-Tv portfelja: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 i Eurosport 2. Ovim dogovorom evotv podržava našu predanost investiranju u najkvalitetniji sadržaj i drago nam je da ćemo obogatiti ponudu evotv-a te tako osigurati dodatnu vrijednost za njihove korisnike u nadolazećim godinama."

Tomislav Starčević, voditelj Odjela za razvoj i upravljanje evotv uslugom izjavio je: „S novim programima dodatno smo obogatili ponudu evotv-a i vjerujemo da će zadovoljiti većinu ljubitelja odličnih dokumentaraca, zabavnih realityja i vrhunskog sporta. Postojeće i buduće evotv korisnike uz još bolju ponudu programa, razveselit će i vijest da novi programi neće značiti veću cijenu mjesečne pretplate."

19.11.2015. 10:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh