« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
TLC

Debela i fantastična - nova sezona na TLC kanalu

Whitney Thore sa svojim urnebesnim prijateljima i obitelji kreće u uzbudljive a­vanture u novoj sezoni TLC serijala Debela i fantastična koji prati njen život

Kako se boriti s debljinom
Kako se boriti s debljinom (TLC)
Više o

TLC

,

Whitney Thore

,

Debela i fantastična

Whitney Thore je djevojka visoka tek nešto više od 150 cm i  teži 172 kilograma. Još ne tako davno bila je mršava plesačica od 50 kg, no nakon što su joj dijagno­sticirani policistični jajnici, u samo devet mjeseci dobila je više od 45 kg. Kilogra­mi su se samo nastavili skupljati. Whitney se osjećala kao mršavica zatočena u tijelu pretile djevojke.

Noseći se s manjkom samopouzdanja i pritiscima okoline, Whitney nije željela ugasiti strast prema plesu, te je u siječnju 2014. godine obja­vila video na YouTubeu. Njezin nastup pod nazivom „Fat Girl Dancing" (Debela djevojka pleše) preko noći je postao prava senzacija, a njezin se život iznenada promijenio. Serijal Debela i fantastična prati Whitney i njezin život u Greensborou, Sjevernoj Karolini, sa svim usponima i padovima, smijehom i suzama koji postaju dio svakodnevice pretile djevojke.

Nova sezona otkriva koje ciljeve si je postavila u svojoj borbi s predijabetesom. Većina ljudi ne može zamisliti osobu od 170 kg kako vozi bicikl, vježba karate ili trči maraton, no Whitney im želi pokazati kako je unutarnja snaga sve što je pot­rebno za uspjeh. Uz kampanju "Bez srama zbog tijela" i plesni tečaj za punašne žene, Whitney će se potpuno osamostaliti od roditelja. Uz tu promjenu dolazi i neočekivani izazov života s Buddyjem i prve ljubavi nakon dugo vremena.

Whitney na TLC kanalu možete gledati utorkom u 21:00, od 17. studenog.

17.11.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh