« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
CRVENI TEPIH

Najbolje odjevene zvijezde Hollywooda 2009.

Samo su se dva muškarca uspjela ugurati među glumce s najviše stila

Više o

Hollywood

,

Angelina Jolie

,

Brad Pitt

,

Cameron Diaz

,

najbolje odjeveni

,

najbolje odjevene

,

Sandra Bullock

Angelina Jolie zasjenila je sve žene koje su se pojavile na premijeri Nemilosrdnih gadova na festivalu u Cannesu. Iako sama nije glumila u filmu, u svečanoj haljini modne kuće Versace zaslužila je titulu najbolje odjevene hollywoodske zvijezde godine. Njen partner Brad Pitt, u odijelu Toma Forda, proglašen je za najbolje odjevenog glumca.

Megan Fox zablistala je na premijeri drugog nastavka Transformersa u Tokiju. Haljinu Donne Karan odlično je iskombinirala s 365 dolara vrijednim potpeticama Stuarta Weitzmana.

Penelope Cruz izgledala je poput anđela kada se pojavila na premijeri filma Nine u Londonu. Dobitnom kombinacijom pokazala se kreacija Ralpha Laurena s decentnim dijamantima Choparda.

Zoe Saldana zaista je izgledala kao da dolazi s drugog svijeta na premijeri Star Treka u Berlinu u prekrasnoj koktel haljinici Prabal Gurung.

Taylor Lautner, zvijezda Sumraka jedini je muškarac uz prekaljenog Brada Pitta koji je upao među najbolje odjevene zvijezde Hollywooda. Odijelo Diora odlično je pristajalo njegovom mišićavom tijelu na premijeri u Madridu.

Jennifer Lopez redovita je gošća rubrika najbolje odjevenih osoba. Najviše pohvala u 2009. prikupila je zbog odabira 4000 dolara vrijedne haljine iz kuće Herve Leger.

Cameron Diaz odlično je istaknula svoje atribute na premijeri Sestrinstva u New Yorku. Kratka, asimetrična bijela haljina i decentne štike metalik odsjaja najbolje pokazuju modni ukus slave glumice.

Sandra Bullock u 45. godini života izgleda bolje nego ikad. Na premijeri filma Bračna ponuda zasjala je u 1100 dolara vrijednoj haljini Michaela Korsa i sandalama Azzedine Alaia.

21.12.2009. 10:08:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh