« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Najbolje majke horoskopa

Prema astrologiji, žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najbolje su majke

Pažljivo odaberite...
Pažljivo odaberite... (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

horoskop

,

majka

,

Lav

,

Djevica

,

znakovi horoskopa

Horoskop zna sve, ako vjerujete u njega, tako da biste se trebali malo detaljnije raspitati koji je to znak kojem biste željeli roditi dijete, jer to nije tek tako jednostavna stvar.

Prema astrologiji, žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najbolje su majke.

Rak - osobe rođene u ovom znaku poznate su po osjetljivoj prirodi, a to pokazuju i u odnosu prema djeci. Majke rođene u znaku Raka jako vole i brinu o svojoj djeci. One su izuzetno zaštitnički nastrojene i uvijek se trude učiniti sve što je moguće kako bi njihova djeca bila na sigurnom.

>> Bračni horoskop - kakav je koji znak u braku >>

Lav - majke rođene u ovom znaku su izuzetno vjerne i darežljive, što pokazuju svojoj djeci. Ove majke će uvijeki uložiti dodatni trud i napor kako bi zaštitile svoju djecu od bilo kakve opasnosti.

Djevice - ove majke su perfekcionistice i uvijek nastoje isplanirati i organizirati sve prema određenom redoslijedu. Poznate su po tome da mogu odlično izvršavati nekoliko zadataka istovremeno pa će svoje obveze riješiti bez ikakvih poteškoća kako bi sve bilo savršeno. Majke rođene u znaku Djevice snaučit će svoju djecu disciplini i integritetu.

>> Tibetanski horoskop ili što vam poručuje karma >>

Ribe - Ribe su mirnije, osjetljivije i prilično suosjećajne po svojoj prirodi. Majke rođene u znaku Ribe pune su ljubavi i teže tome da izgrade odnos pun razumijevanja sa svojoj djecom, piše Pinkvilla. Ribe uvijek podržavaju svoju djecu i učinit će sve što je u njihovom moći da njihovo dijete ispuni svoje snove.

03.07.2021. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh