Nagradne igre
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Osvojite komplet Super Mrkve!

prize image

Metro portal i Olival daruju vas za ljeto - komplet SUPER Mrkva Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 odlično će pripremiti vašu kožu za izlaganje suncu.

Nagradna igra traje do 21. lipnja, a jedan sretni dobitnik možete biti baš vi - odgovorite točno na nagradno pitanje možda izvučemo baš vas!

 

Zasigurno vam je poznato kako je mrkva najpoznatije povrće bogato beta-karotenom, a ovaj snažni biljni pigment koji voću i povrću daje žutu i narančastu boju, u organizmu se pretvara u vitamin A (retinol) koji kao antioksidans štiti stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala.

No, beta-karoten najviše spominjemo i o njemu počinjemo razmišljati upravo u ovo doba godine jer odavno je poznato kako je iznimno važan za zaštitu kože od UV zračenja, a istovremeno ubrzava i tamnjenje tijekom sunčanja.

Poznavajući sve dobrobiti i važnost ovog biljnog pigmenta u kozmetici, iz Olivala nam predstavljaju najnoviju liniju proizvoda za ubrzano tamnjenje koja je upravo po beta-karotenu, najvažnijem sastojku izoliranom iz mrkve dobila i ime - SUPER Mrkva.

Beta-karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja, kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda, pomažu u „izvlačenju" melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja dajući joj pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu

Nova linija SUPER Mrkva postoji u više oblika i pakovanja:

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite - bezvodna je mast lagane konzistencije, ugodnog mirisa, prirodne žute boje koja se brzo upija i stapa s preplanulom bojom kože tijela. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodno obojena ulja. Namijenjen je koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, te osim prirodnih pigmenata ne sadrži UV filtere. Zbog bogatog sastava, ulja masline, mrkve, oraha i kakaovca, odgovara svim tipovima kože.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 - lagano je tonirana mast koja su u kožu upija vrlo brzo, a preplanulosti naglašava dodatkom prirodnog smeđeg pigmenta. Ujedno, lagano štiti kožu (SPF 10) od UVA i UVB zraka te je namijenjena svim tipovima kože. Osim beta karotena iz mrkve sadrži još i prirodno obojena ulja oraha, kakaovca i masline koja doprinose učinku pojačanog tamnjenja.

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje i Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Poznato je da su suha ulja novi oblik njege kože koja se u trenu upijaju, ne ostavljaju masni trag, a ujedno štite i njeguju kožu. Maslina, mrkva i orah glavne su sastavnice ovih ulja koja ublažavaju štetno djelovanje UV zraka, ali i naglašavaju prirodnu preplanulost i boju kože. Beta karoten u kombinaciji je s prirodnim uljima pomaže u „izvlačenju" melanina na površinu kože te na taj način ubrzava proces tamnjenja dajući koži zdravi preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu. Ulje je bolje koristiti na koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce jer osim prirodnih ulja ne sadrži UV filtere. Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože, obogaćeno je zrncima zlatnog sjaja koja pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži i kosi te ga možete koristiti i za večernje izlaske.

Nagradno pitanje

Liniju Super Mrkva proizvodi....?

Dragi čitatelju/čitateljice - samo registrirani čitatelji mogu sudjelovati!

Molimo prijavite se ili registrirajte na portalu s ispravnim podacima o adresi i e-mailu, kako bismo u slučaju da ste dobitnik/ca, Vaš poklon ili obavijest o mjestu preuzimanja poklona mogli poslati na pravu adresu. Zahvaljujemo!

skrolaj na vrh