Nagradne igre
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Osvojite Aussie Colour Mate kolekciju

prize image

Metro portal i Aussie poklanjaju vam sjajni paket - šampon, balzam i masku za kosu Aussie Colour Mate napravljenu od ekstrakta australske divlje breskve. Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje (točno, naravno) i možda baš vi dobijete ovaj paket njege za obojanu kosu.

Dobitnice su Saša Kunović i Ksenija Vrabac.

Aussie već poznaješ - to su čarobni proizvodi za njegu kose iz Australije. Bočice Aussie Colour Mate sadrže kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina. Nanijeti ekstrakt breskve na kosu? - pitaš se. Točno to! Aussie Colour Mate pomaže tvojoj kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.

Želiš li dašak egzotične njege? Samo za tebe, čarobnjaci iz Aussieja su osmislili tri čarobna proizvoda koji će tvojoj beživotnoj, obojenoj kosi vratiti hidratizaciju i sjaj. Šampon i balzam Aussie Colour Mate savršen su tretman za tvoju kosu. Obavij se slatkim mirisom sočne breskve i osjeti kako ti egzotični koktel čisti i hrani obojene uvojke!

Tvoja kosa treba intenzivnu regeneraciju? Upotrijebi Aussie 3 Minute Miracle Colour - čarobni tretman za beživotnu, obojenu kosu. Vitaminska bomba u ovom jedinstvenom tretmanu trenutačno vraća sjaj i vitalnost tvojoj kosi! Posebna formula s uljem australske divlje breskve osmišljena je kako bi ti razvedrila dan i vratila sjaj tvojoj beživotnoj kosi. S Aussiejem tvoja će kosa biti živahna poput tebe!

Nagradno pitanje

Aussie Colour Mate kolekcija napravljena je od ekstrakta australske divlje ...

Dragi čitatelju/čitateljice - samo registrirani čitatelji mogu sudjelovati!

Molimo prijavite se ili registrirajte na portalu s ispravnim podacima o adresi i e-mailu, kako bismo u slučaju da ste dobitnik/ca, Vaš poklon ili obavijest o mjestu preuzimanja poklona mogli poslati na pravu adresu. Zahvaljujemo!

skrolaj na vrh