Nagradne igre
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Besplatan upad na SonyEricsson party u Piranhi OSVOJILI SU:

prize image

Dođite na Sony Ericsson XperiaTM Xperience party 04.09. u Piranhi, na najjači tulum u Zagrebu. Za zabavu će se pobrinuti  DJ Fred Hush, producent&performer.

Fred Hush je najviše nastupao po Francuskoj, USA i na Ibizi gdje je rezident DJ, a proslavio se legendarnim hitom "Open Your Eyes" koji se našao na više od 100 kompilacija house glazbe. Svi njegovi performansi su puni energije i odlično prihvaćeni gdje god došao. Njegovu glazbu često opisuju kao "sexy house".

Sony Ericsson XperiaTM Xperiance party napravit će ludu atmosferu - gdje ćete moći isprobati i najnovije Sony Ericsson mobilne telefone - Xperia X10 mini i Xperia X10 mini pro! Xperia X210 mini je višestruko nagrađivan telefon: dobitnik nagrade Red Dot za naljepši mobitel i nagrade EISA-e za najbolji mobilni telefon 2010/2011.

Dođite u Piranhu na Sony Ericsson XperiaTM Xperience party i pridružite nam se na najjačem mobilnom tulumu u gradu.

Po dvije ulaznice za Sony Ericsson XperiaTM Xperience party u Piranhi osvojili su Sandra Radić, Saša Gumhalter, Marijana Zrnčević i Ana Babajko.

Ulaznice će se podizati u našoj redakciji do petka u 17h!

Nagradno pitanje

Party će grijati nastup DJ Husha, a ime mu je?

Dragi čitatelju/čitateljice - samo registrirani čitatelji mogu sudjelovati!

Molimo prijavite se ili registrirajte na portalu s ispravnim podacima o adresi i e-mailu, kako bismo u slučaju da ste dobitnik/ca, Vaš poklon ili obavijest o mjestu preuzimanja poklona mogli poslati na pravu adresu. Zahvaljujemo!

skrolaj na vrh