« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
SPORAZUM

Nagodili se Oksana i Mel Gibson

Glumac kojega je razlaz od bivše djevojke koštao ugledai naštetio karijeri, ipak je postigao sporazum oko skrbništva nad Luciom

Gibson i Oksana iz sretnijih vremena
Gibson i Oksana iz sretnijih vremena (Getty Images)
Više o

Mel Gibson

,

Mel Gibson rastava

,

Oksana Georgieva

Slavni glumac Mel Gibson i njegova bivša djevojka Oksana Grigorijeva okončali su ogorčenu bitku oko skrbništva nad njihovom kćerkom i postigli dogovor na Visokom sudu u Los Angelesu, javljaju u subotu agencije.

Kako je priopćio sud, sporazum je postignut a odredbe će se objaviti 31. kolovoza. "Cijenimo svu pomoć nadležnog suca", kazao je glasnogovornik Mela Gibsona, slavnog glumca i redatelja "Hrabrog srca". Za sada se ne zna jesu li Gibson i Oksana riješili sve pravne probleme oko skrbništva nad djevojčicom Luciom.

U ožujku je Gibson priznao da je u svađi u siječnju 2010. udario svoju tadašnju suprugu te je kažnjen s tri godine uvjetno, nakon čega su počele i svađe oko skrbništva. Gibson je cijelo vrijeme tvrdio da je Oksana, bez obzira na 20 milijuna dolara koje je dobila nakon razvoda, pokušavala od njega iznuditi dodatni novac, ucijenjujući ga objavom snimki njihove svađe na kojima se čuje da je grubo vrijeđa. Snimke su prošle godine dospjele i na poznatu internetsku stranicu slavnih Radaronline.com i uvelike su naštetile glumčevoj karijeri pa se našao vrlo visoko na listi najomraženijih slavnih osoba. 

28.08.2011. 12:23:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh