« Fun
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ARMAGEDDON

Nađite srodnog katastrofičara online

Muče li vas Maje, kometi, nuklarne katastrofe ili jednostavno vjerujete u proroke, možete pronaći kompatibilnu osobu online

Brine vas budućnost? Nađite srodnu katastrofičarsku dušu
Brine vas budućnost? Nađite srodnu katastrofičarsku dušu (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

online upoznavanje

,

online dating

,

Survivalist Singles

Industrija katastrofa se sve više zahuktava, kako se približava kraj godine i famozni 21. 12. 2012., datum koji su mnogi protumačili kao kraj civilizacije prema majanskom kalendaru. Nije da i bez toga nedostaje teorija o smaku svijeta, koje uključuju sve moguće kataklizme zamislive i nezamislive čovjeku, spuštanje neprijateljskih vanzemaljaca, nuklearni rat i ostale scenarije.

Poduzetna učiteljica iz Montane Andrea Burke preuzela je manji online dating portal Survivalist Singles prošle godine i kratkom roku mu učetverostručila članstvo, koje u svoje profile ne stavlja uobičajene izazovne fotke i dužinu spolnih organa, nego sposobnosti snalaženja u prirodi, prirodnu nadarenost za uzgajanje hrane i lovačke navike.

Svi zainteresirani se, naravno, prikazuju u najboljem svjetlu, tako da je i taj portal pun likova koji su u najmanju ruku Supermen ili Wonderwoman, ali karakteristike nisu besprijekorno tijelo i senzualne usne, već precizno rukovanje lukom i strijelom i nenadmašno kuhanje ukusnih pripravaka iz obližnje šumice.

Ako i vas muče isti problemi, adresa je www.survivalistsingles.com, a mi još nismo provjerili koliko je članova iz Hrvatske niti kako izgleda prvi susret - vjerojatno u obližnjoj šumi, ponoć, vatrica, medvjedi brundaju u pozadini ... a na nebu tri mjeseca i dva svemirska broda .... čista romantika.

14.04.2012. 14:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh