« Ostali sportovi
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
GRAND SLAM

Nadal u finalu Roland Garrosa čeka Đokovića ili Federera

Rafael Nadal je s lakoćom svladao Davida Ferrera i plasirao se u finale Roland Garrosa, a protivnik će mu biti bolji iz ogleda Novaka Đokovića i Rogera Federera

Fotografija vijesti
Više o

tenis

,

Novak Đoković

,

Roger Federer

,

Rafael Nadal

,

Roland Garros

,

David Ferrer

Drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal prvi je finalist Grand Slam turnira Roland Garros nakon što je u polufinalu svladao sunarodnjaka Davida Ferrera s 6:2, 6:2, 6:1, javlja Hina.

Nadal se s lakoćom plasirao u svoje sedmo finale Garrosa, a skoro da je više od samog meča trajao prekid zbog kiše. Ferrer je u meč s Nadalom ušao s katastrofalnim međusobnim omjerom 4:15, a nakon što je propustio laganu loptu za vodstvo od 3:1 u prvom setu, njegova igra se raspala, a Nadal je s lakoćom rješavao sve situacije, te za ukupno 106 minuta ušao u finale gdje ga čeka bolji iz dvoboja Novaka Đokovića i Rogera Federera.

Nadal u finale ulazi sa šest naslova pobjednika i sa samo jednim porazom uopće na terenima Roland Garrosa, od Robina Soderlinga u osmini finala 2009. Španolac je i jedini tenisač koji na ovogodišnjem izdanju nije izgubio nijedan set.

Rafael Nadal (Špa/2) - David Ferrer (Špa/6) 6:2, 6:2, 6:1.

08.06.2012. 17:28:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh