« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
FATALNI POLJUBAC

Nadal kritizirao WADA-u i podržao Gasqueta

Gasquet je možda poljubio djevojku koja je uzela kokain, ali sam ga nije uzeo, izjavio je najbolji svjetski tenisač o svom prijatelju.

(Corbis)
Više o

Rafael Nadal

,

kokain

,

Richard Gasquet

,

WADA

,

Međunarodna antidopinška agencija

Vodeći tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal optužio je antidopinške istražitelje da maltretiraju tenisače i pritom stao u obranu suspendiranog francuskog tenisača Richarda Gasqueta.

"Teniska federacija bi trebala poduzeti određene mjere i zaštititi tenisače. Ne samo da smo pod velikim pritiskom, već nas maltretiraju," kazao je Nadal, te dodao: "Ako sutra izgubim i odem kući, tko će znati gdje sam ako primjerice nemam pristup internetu. Istražitelji će pokucati na moja vrata i kazniti me ako nisam doma, što je nepošteno," ljutio se španjolski tenisač

Nadal je i podržao svog prijatelja Gasqueta koji je prošlog mjeseca bio pozitivan na kokain i privremeno je suspendiran.

"Nema šanse da je Richard nešto uzeo. Veliki smo prijatelji i jako ga dobro znam. Možda je poljubio djevojku koja je uzela kokain, danas je sve moguće. Međutim, uništit će mu karijeru bez pravih dokaza."

Nadal nije propustio kritizirati i Međunarodnu antidopinšku agenciju (WADA) koja traži od svakog tenisača točan raspored za tri mjeseca unaprijed i satnicu gdje će biti između 6 i 11 sati prije podne svakoga dana. (hina/metro-portal)

29.05.2009. 21:36:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh