« Košarka
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OKUPLJANJE NAJBOLJIH

Nachbar i Preldžić u slovenskim redovima na SP-u u Turskoj

oš prošloga tjedna su želju i volju za nastupanjem u dresu Slovenije na Mudnijalu iskazali i potvrdili Jaka Lakovič i Erazem Lorbek iz Barcelone

Boštjan Nachbar jedan je od ponajboljih slovenskih košarkaša
Boštjan Nachbar jedan je od ponajboljih slovenskih košarkaša (Getty Images)
Više o

košarka

,

boštjan nachbar

,

emir preldžić

,

ep turska

Delegacija Košarkaškog saveza Slovenije (KZS) u Istanbulu se sastala s dvojicom igrača koji su izrazili svoju spremnost za nastup na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Boštjan Nachbar, suigrač hrvatskog centra Marija Kasuna u Efes Pilsenu, prošle godine je s prosjekom od 12,2 koša bio treći najbolji strijelac Slovenije na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Podsjećamo, Slovenci su na tom natjecanju ušli u borbu za medalje, ali su na kraju ipak osvojili četvrto mjesto.

Nachbar je, piše web stranica RTV Slovenije, podvukao kako mu je užitak nastupati za reprezentaciju u kojoj vlada odlična atmosfera i organizacija, te da ''jedva čeka početak Svjetskog prvenstva u Turskoj''.

Bosanac Emir Preldžić, koji ove sezone jako dobro igra u turskom Fenerbahçeu, u kojem su mu suigrači aktualni hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić i bivši, Gordan Giriček, nastupao je za Sloveniju u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2008. godine. I on je izrazio spremnost zaigrati opet za Sloveniju na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, što, naravno, znači da neće moći nastupati za Bosnu i Hercegovinu.

Još prošloga tjedna su želju i volju za nastupanjem u dresu Slovenije na Mudnijalu iskazali i potvrdili Jaka Lakovič i Erazem Lorbek iz Barcelone.(Totalsport)
15.02.2010. 20:02:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh