« Auto-moto
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Na jesen stiže redizajnirana Dacia Logan

Špijunska snimka
Špijunska snimka
Više o

Dacija Logan

Zahvaljujući jednom zaposleniku Dacije u Rumunjskoj koji je riskirao otkaz slikajući mobitelom poslovnu tajnu na četiri kotača, u javnost su procurile prve špijunske fotografije redizajniranoga Logana.

Nije poznato kada će se rumunjska limuzina u novom ruhu pojaviti na tržištu, ali se nagađa da bi to moglo biti već u listopadu 2008.

Na fotografiji su uočljivi novi amblem marke i maska hladnjaka. Prednji odbojnik ima drukčije otvore za zrak, kao i izmijenjeno kućište maglenki. Interijer je poboljšan novim upravljačem i kvalitetnijim materijalima, a izmjene na stražnjem dijelu obuhvaćaju nova svjetla i odbojnik.

Nova Dacia Logan nalikuje brazilskome ‘bratu’ Sanderu. Iz razumljivih razloga nema nikakvih podataka o tome koji će motori biti u ponudi za novog Logana, no moguće je kako će tri benzinca i dva dCi dizelaša (70 i 85 KS) dobiti ‘prinovu’.

Logan je jeftin i izuzetno tražen model u Rumunjskoj, Rusiji i brojnim zemljama u razvoju. Dacia pripada Renault grupaciji i Francuzima je zbog Logana donijela značajan profit u 2007. godini. (ŽS) 

08.05.2008. 03:05:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh