« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
GALA VEČER

Na humanitarnoj večeri amfAR-a u Cannesu prikupljeno 6,7 milijuna dolara

Tradicionalnoj večeri udruge amfAR Cinema Against AIDS prisustvovale su brojne svjetske zvijezde

anfar Jennifer Lopez
anfar Jennifer Lopez (Getty Images)
Više o

disertacija

,

AIDS

,

Cannes

Mick Jagger, Russel Crowe, Jennifer Lopez i mnoge druge zvijezde prisustvovale su humanitarnoj večeri neprofitne udruge amfAR Cinema Against AIDS, koja je tradicionalno održana u sklopu festivala u Cannesu, tijekom koje je na aukciji i od ulaznica prikupljeno 6,7 milijuna dolara.

To je više od prošlogodišnjih 4,5 milijuna dolara, no i manje u odnosu na 2008. kada je prikupljeno 10 milijuna dolara u humanitarne svrhe. Večera je održana u hotelu Cap-Eden-Roc i trajala je do ranih jutarnjih sati.

Sedamsto osamdeset prisutnih gostiju platilo je između 4.000 i 20.000 dolara za večeru, vino i šampanjac i party koji je uslijedio nakon toga. Redovita gošća ove humanitarne večere, glumica Sharon Stone koja zbog obveza nije uspjela osobno prisustvovati događaju, poslala je video poruku prisutnima.

Među uzvanicima su bili modni dizajneri Tom Ford i Karl Lagerfeld te pjevačice Patti Smith i Mary J. Blige.

Ovo je 17. amfAR Cinema Against AIDS večera koja se održala tijekom festivala u Cannesu. Od 1993. do danas ova neprofitna humanitarna udruga prikupila je više od 50 milijuna dolara za istraživanja namijenjena borbi protiv AIDS-a. (hina/metro-portal)

21.05.2010. 19:51:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh