« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
MRLJE IZ PROŠLOSTI

Mračne tajne slavnih

Oprah Winfrey je s 14 godina izgubila dijete, a Jack Nicholson je tek s 37 godina saznao da mu je sestra zapravo majka

Jack Nicholson
Jack Nicholson (Getty Images)
Više o

Jack Nicholson

,

Ashton Kutcher

,

Tajna

,

tračevi

,

Tobey Maguire

Neprestano su pod svjetlima reflektora pa nam se čini da o njima znamo baš sve. Međutim, i zvijezde imaju svoje mračne tajne iz prošlosti na koje bi najradije zaboravili.

Bivša cura Ashtona Kutchera je izbodena

Zgodni glumac je 2001. izlazio s manekenkom Ashley Ellerin. Vezu i njenu budućnost je jedne večeri prekinula velika tragedija - manekenka je izbodena u svojoj kući s 35 uboda nožem. Osumnjičeni susjed Michael Gargiulo priveden je tek 2008., a navodno je ubio još dvije žene, dok je četvrta preživjela njegov napad. Očekuje se da će biti osuđen ove godine, a Kutcher će se na sudu pojaviti kao svjedok.

Jay-Z je pucao u brata

Biografija uspješnog repera zvuči poput scenarija za gangsterski film. Odrastao je u siromašnim uvjetima, bez oca, uz drogu, oružje, nasilje i glazbu. Danas zarađuje milijune (magazin Forbes ga je 2010. proglasio najuspješnijim reperom) i živi u sretnom braku s Beyonce.

Jay-Z se ne srami svoje prošlosti pa je tako novinaru Guardiana priznao da je u djetinjstvo pucao u rođenog brata jer mu je ukrao prsten. Imao je 12 godina, a stariji brat Eric je bio ovisnik o drogama te je krao kako bi financirao svoju ovisnost.

"Mislio sam da ću ostatak života provesti u zatvoru. Bilo je užasno. Bio sam dijete", rekao je Jay-Z. Tragedija je na kraju ipak imala dobar završetak - Eric je preživio, a reper nije završio iza rešetaka.

Otac Tobeyja Maguirea je opljačkao banku

Tobey Maguire kao Spiderman lovi zločeste dečke, a u stvarnom životu se morao suočiti s ocem-razbojnikom. Vincent Maguire je 1993. opljačkao banku, uhićen je sat vremena kasnije i osuđen na dvogodišnju kaznu zatvora.

Jack Nicholson 37 godina nije znao da mu je sestra zapravo mama

Hollywoodskog velikana odgajali su djed i baka, a tek s navršenih 37 godina je saznao da ga je na svijet donijela "sestra". Da stvar bude gora, istinu mu je otkrio novinar koji je 1974. za članak u Timeu kopao po njegovoj prošlosti.

Nicholson ni danas ne zna što se zapravo dogodilo jer su mu još prije otkrića preminuli djed, baka i sestra/majka. Nikada nije saznao tko mu je otac.

Oprah Winfrey je s 14 godina izgubila dijete

Jedna od najutjecajnijih osoba današnjice šokirala je javnost priznanjem da je u dobi od 14 godina na svijet donijela dijete koje je ubrzo preminulo. Također, žena je priznala da je s devet godina prvi puta silovana i da ne zna tko je bio otac njenog djeteta. S pričom je izašla u javnost jer je anoniman član obitelji prijetio da će mračnu tajnu prodati medijima.

Leighton Meester je rođena u zatvoru

Život zvijezde serije "Gossip Girls" je počeo vrlo uzbudljivo - rođena je u zatvoru jer joj je trudna majka osuđena na 10-godišnju kaznu zbog teških prekršaja povezanih s drogom. U dobi od tri godine je predana baki. Kriminalnom miljeu nije pripadala samo majka mlade glumice, već su zatvorske kazne odsluživali i otac, teta i djed.

14.01.2011. 22:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh