« Film
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Morena i Gina u `Deadpoolu´

Glumica Morena Baccarin pojavit će se uz bok Ryanu Reynoldsu u akcijskom fantasy filmu Deadpool, a još se ne zna u kojoj ulozi

Morena Baccarin glumi u Deadpoolu
Morena Baccarin glumi u Deadpoolu (Arhiva)
Više o

Ryan Reynolds

,

Morena Baccarin

,

Deadpool

Chloe/cura koja je imala „crazy eyes" u Kako sam upoznao vašu majku, dr. Leslie Thompkins iz Gothama i glas Gideon iz The Flasha - glumica Morena Baccarin pojavit će se uz bok Ryanu Reynoldsu u akcijskom fantasy filmu Deadpool.

Još nije poznato u kojoj ćemo ju ulozi gledati, ali portali nagađaju da se radi o onoj koja stoji iza nedavno objavljenog poziva za audiciju: „Bilo koji etnicitet, 20te, privlačna i svjetska. Pametna, snažna, lijepa, ali malo slomljena. Ništa joj u životu nije išlo lako zbog čega je otupjela na udarce i dobila cinični pogled na svijet. No nije žrtva - možda nema sjajan život, ali se dobro drži i radi što treba da preživi. Ima sjajan smisao za humor koji naginje prema ironiji i sarkazmu."

Opis bi odgovarao Vanessi Carlysle (a.k.a. Copycat), mladoj prostitutki.

Prije par dana je objavljena vijest da će se u Deadpoolu pojaviti glumica/MMA borkinja Gina Carano (Haywire) u ulozi Angel Dust, mutantice koja može upravljati adrenalinom u svojemu organizmu, i ruski mutant Piotr Raspustin a.k.a. Colossus koji može svoje tijelo pretvoriti u organski čelik.

Više pročitajte na FAK portalu

24.02.2015. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh