« Fun
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
3.800 EURA

Montypythonovac John Cleese ide taksijem od Osla do Bruxellesa

Legenda britanskog humora iz Osla nije mogao otputovati avionom zbog oblaka vulkanskog dima, pa se morao snaći

(Getty Images)
Više o

Monty Python

,

John Cleese

,

vulkanski pepeo

,

Island vulkan

Bivši montypythonovac John Cleese, koji nije mogao otputovati iz Osla zbog oblaka vulkanskog pepela koji je prizemljio gotovo sve zrakoplove u Europi, odlučio je platiti vožnju taksijem... sve do Bruxellesa, objavila je norveška televizijska postaja TV2.

"Pokušali smo sve opcije, ali više nije bilo mjesta na autobusima i brodovima. I tada je moj nevjerojatni savjetnik ocijenio da bi najjednostavnije bilo iznajmiti taksi", kazao je Cleese, legenda britanskog humora.

Račun? Prava sitnica - 3.800 eura za 1.500 kilometara, kazao je Cleese.

Poznatog Britanca na putu po Europi prate i tri vozača koji će se izmjenjivati za volanom.

"Bit će zanimljivo. Ne žuri mi se", dodao je Cleese koji se nada da će do subote poslijepodne stići u London, nakon što u Bruxellesu sjedne u vlak Eurostar.

Prazna mjesta u autobusima i na brodovima brzo su se napunila nakon što je većina letova diljem Europe otkazana, a brojni "zarobljeni" putnici u Skandinaviji odlučuju se na iznajmljivanje taksija, čak i za velike udaljenosti. Jedan putnik je tako u Oslu iznajmio taksi do Pariza.

Glavna taksi tvrtka u Stockholmu odredila je iznos od 750 eura za vožnju do Osla i 950 eura za vožnju do Kopenhagena. (hina/metro-portal)

16.04.2010. 16:05:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh