« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
UPOZORENJE HAK-A

Mokri i skliski kolnici, te mjestimična magla diljem Hrvatske

Kolnici u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te Slavoniji mokri su od kiša, a zbog niskih temperatura moguća je poledica

HAK upozorava na maglu, te mokre i skliske kolnike
HAK upozorava na maglu, te mokre i skliske kolnike (HAK)
Više o

Hrvatska

,

kiša

,

HAK

,

stanje na cestama

,

poledica

Mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te Slavoniji. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na vijaduktima, nadvožnjacima i mostovima, javljaju iz HAK-a.

Vozače upozoravamo da na put ne kreću bez zimske opreme.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, posebice na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Ivanić Grad i Lipovac i na A1 od Otočca do tunela Sveti Rok, dok na mahove jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić.

Zbog poledice, županijska cesta (ŽC 5169) Bjelopolje-Donji Lapac, otvorena je samo za osobna vozila.

Zabrana prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama je u petak 30. prosinca od 15 do 23 sata i u nedjelju 1. siječnja 2012. godine od 14 do 23 sata. Uoči blagdana Sveta Tri kralja, zabrana će biti u četvrtak, 5. siječnja, od 15 do 23 sata i u nedjelju, 8. siječnja, od 12 do 23 sata.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb- Macelj preko čvora Sveti Križ Žačretje.

Dionica D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

U Pločama je zatvorena Gračka ulica, zbog odrona. Obilazak je kroz grad.

Zbog opasnosti od urušavanja mosta zatvorena je lokalna cesta 50078 Bani- Zarečje- Kažel.

27.12.2011. 08:08:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh