« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
MA DA?

Mojito - savršen lijek protiv akni

Važno je napomenuti da treba piti bezalkoholni mojito jer je alkohol štetan za organizam, a može čak i pogoršati problem s aknama.

Mojito od lubenice - sjajan izbor!
Mojito od lubenice - sjajan izbor! (Arhiva)
Više o

akne

,

mojito

Akne muče ne samo tinejdžere nego i ljude u ozbiljnim godinama, a ako vam je već dosta skupih kremica koje ne rade ništa, imamo ideju - popijte mojito!

Mojito popravlja raspoloženje jer sadrži limun i mentu, osvježava i hidratizira tijelo. Važno je napomenuti da treba piti bezalkoholni mojito jer je alkohol štetan za organizam, a može čak i pogoršati problem s aknama.

Mojito od malina, borovnica ili kupina najbolje je piće za prevenciju akni i zaustavljanje upale kože. Ovo piće ima antiupalne fitonutrijente i antioksidante bogate enzimima koji liječe zdravstvene poremećaje odgovorne za nastanak akni.

Mojito od jagode je lako napraviti, bogat je izvor antioksidanata, a sadrži i vitamin C koji sprečava upalu kože. Antioksidanti mogu spriječiti začepljenje pora i time znatno smanjiti rizik od akni.

Lubenica je veoma ukusna i osvježava tokom vrelih ljetnih dana. Osim toga, u organizmu stvara dušični oksid koji uklanja akne i pomaže u zarastanju. Uz to, smanjuje upalu kože pa se stoga mojito s lubenicom itekako preporučuje.

Sve u svemu - navalite!

20.01.2018. 15:43:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh