« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
KRIZA U SPURSIMA

Modrić odbio zaigrati protiv Uniteda

"Luka još uvijek ima manjih problema s gležnjem, no ne tolikih da ne bi mogao igrati. Međutim, u ovom trenutku njegova glava i njegove misli nisu na pravom mjestu", rekao je Redknapp

Fotografija vijesti
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

,

Chelsea

Unatoč tomu što ga je trenet Harry Redhnapp najavljivao u prvoj postavi, Luka Modrić propustit će utakmicu protiv Manchester United, budući da je odbio zaigrati za svoj klub nakon što je Tottenham odbio najnoviju (a vrlo vjerojatno i posljednju) ponudu Chelsea, prenosi Hina.

Menadžer Spursa Harry Redknapp je priznao kako razlog Modrićevog neigranja nije ozljeda.

"Luka još uvijek ima manjih problema s gležnjem, no ne tolikih da ne bi mogao igrati. Međutim, u ovom trenutku njegova glava i njegove misli nisu na pravom mjestu. Modrić mentalno nije spreman za utakmicu," kazao je Redknapp.

Chelsea je u ponudio za Modrića 34 milijuna eura i veznjaka Yossia Benayouna, no Spursi se još uvijek nisu oglasili. Međutim, The Telegraph" je objavio kako se Benayoun povjerio prijateljima da seli na White Hart Lane.

Cijela situacija oko Modrića sasvim sigurno remeti mir u momčadi, što je potvrdio i ponajbolji igrač Tottenhama Gareth Bale.

"Luka je fantastičan igrač i želio bi da ostane u klubu. Međutim, imamo dovoljno kvalitetnu momčad i bez njega," smatra velški reprezentativac.

22.08.2011. 15:42:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh