« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
sreća u nesreći

Modrić ne mora na operaciju, povratak za 6 tjedana

Tottenham demantira netočne informacije o ozljedi hrvatskog reprezentativca koje su se pojavile u medijima.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

"Zbog netočnih medijskih informacija u vezi ozljede Luke Modrića, navodimo da je Modrić zadobio prijelom fibule, te da nije potrebna operacija, već samo nošenje zaštitne obloge. Očekujemo da će Luka Modrić početi trenirati za šest tjedana", objavljeno je na internetskoj stranici Tottenhama.

Modrić se ozlijedio u subotu u prvenstvenom susretu protiv Birminghama, a prve informacije govorile su da će pauzirati najmanje dva mjeseca. U 49. minuti susreta Lee Bowyer je nagazio na list njegove desne noge. Modrić je nakon starta ostao ležati na travnjaku, a potom je šepajući napustio travnjak White Hart Lane.

"Nažalost, Modrić je slomio lisnu kost desne noge i pauzirat će najmanje dva mjeseca. Luka je u šoku, razgovarao sam i sa izbornikom Slavenom Bilićem i svi smo utučeni," kazao je u subotu liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Nažalost, Modrić će propustiti preostale tri utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2010. godine, domaći ogled protiv Bjelorusije, te gostovanja u Londonu i Kazahstanu.

Izvor: HINA

30.08.2009. 16:07:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh