« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Modni pogodci i promašaji na Oscarima

Red carpet na Oscarima je parada glamura i kiča, pročitajte što je prevladalo

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Oscar haljine

,

Oscar moda

,

Penelope Cruz haljina Oscar

,

Beyoncé Knowles Oscar haljina

,

Jennifer Aniston Oscar haljina

Mjesecima nakon dodjele Oscara, čak i dulje nego o dobitnicima, raspravlja se o modnim pogotcima i promašajima filmskih zvijezda koje su šetale na crvenom tepihu. Neke od haljina ulaze u legendu, no nije nevažno s koje strane, jer se i dobre i loše spominju tijekom cijele karijere glumica.

Sami se možete uvjeriti u maštovitost zvijezda i njihovih kreatora u našoj galeriji, a evo kako su modne kreacije ocijenili Metroovi kritičari:

Pogledajte promašaje

Pogledajte one koji su oduzeli dah

Pogotci:

Tilda Swinton
S Lanvinom se stvarno ne može pogriješiti. Tilda Swinton izgleda cool i elegantno, s nonšalantnim pristupom "ne trudim se baš previše".

Taraji Henson
Tkanina boje bjelokosti na tamnoj koži uvijek izgleda fantastično. Henson izgleda glamurozno u jednostavnoj haljini Roberta Cavallija.

Marisa Tomei
Odličan izbor glumice s nominacijom za sporednu žensku ulogu, savršena frizura, makeup i haljina iz Ateliera Versace. Ona je jedna od rijetkih koje su uspjele izgledati glamurozno i otkačeno u isto vrijeme.

Evan Rachel Wood
Svijetla Elie Saab Haute Couture haljina uz njenu još svjetliju put zvuči potpuno pogrešno na papiru, no izleda zapanjujuće dobro u stvarnom životu, uz odličan kontrast njene crvene kose i usnica.

Jennifer Aniston
Pobjednica u zamišljenom medijskom ratu na crvenom tepihu s Angelinom Jolie u ovoj sjajnoj Valentino Couture haljini.   

Promašaji:

Penelope Cruz
Debitantica s juga pomiješana s vjenčanicom uz lagani dodatak bakinih zavjesa iz dnevne sobe, najbolji je opis onoga što je Cruz nosila na sebi. Glumila je sjajno u Vicky Christina Barcelona, no da je barem uspjela pribaviti jednako dobru haljinu. 

Amy Adams
Njena Carolina Herrera haljina bi bila sjajan izbor da nije bilo preupadljive ogrlice i cipela koje su potpuno odvukle pažnju s haljine.   

Beyoncé Knowles
Nažalost, njena House of Deréon haljina je mnogo toga, ali ništa dobroga. Bilo bi puno bolje vidjeti divu iz Texasa u nečem malo riskantnijem od toga. Što se dogodilo sa Sashom Fierce?

Amanda Seyfried
Luk na ovoj Valentino Couture haljini ne bi trebao nositi nju, nego obrnuto. 

Vanessa Hudgens
Kao i druga mlađahna kolegica Amanda Seyfried, njena Marchesa haljina izgleda kao da smanjuje ženu koja je nosi. A ukupnom dojmu ne pomaže niti cvjetni detalj.  

Slike pogledajte u galeriji.

24.02.2009. 13:34:54
    

Vezana galerija
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh