« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MODA

Modni horoskop za sve znakove zodijaka

Trebate li nekome pokloniti šal ili torbu, koje boje vole znakovi horoskopa i kome najbolje stoje ljetne haljine

Što dobro stoji kojem znaku
Što dobro stoji kojem znaku (Arhiva)
Više o

moda

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je temperamentan znak, pa je i odjeća slična uniformama - majice, jakne, trenirke, tenisice. Ženama dobro stoje bermude i kratke hlače jer, obično, imaju dobre noge, jedino su šeširi i kape nemoguća misija na Ovnu. Vuna im je, očekivano, omiljeni materijal, a boja je crvena.

Bik je naklonjen tradiciji pa su i modni izričaji takvi, uglavnom se radi o lijepim komadima odjeće u koje žene Bikovi omataju svoje ženstvene obline, izrađeni od tankih materijala i prilično komotnog kroja. Omiljene boje tkanina su bijela, nježno žuta i ružičasta.

Blizanci uvijek izgledaju mladoliko, a takva je i garderoba bez obzira na godine. Stalno je obnavljaju kako se ne bi ponavljali u istoj odjeći, a u ormaru uvijek mora biti vesti s neobičnim rukavima. Čudno, ali sintetika im je draža od prirodnih materijala, dok su omiljene boje žuta i sve fluorescentne i psihodelične koje odlično odgovaraju njihovom otkačenom stilu.

Rak ne prati modne trendove, a odjeća je tradicionalna i diskretna. Žene Rakovi vole se oblačiti kao djevojčice i u pedesetima, što će se vidjeti po volanima, čipki i haljinama stegnutim u struku. Omiljene su im boje Mjesea - srebrna, sedefasta i biserno bijela.

Lav uvijek mora biti viđen, pa osim što odjeća mora imati potpis poznatog kreatora, mora biti i skupa, po mogućnosti zlatnožute ili narančaste boje. Doba dana nije važno, pa će tako Lavica i od jutra biti u svili i šljokicama po potrebi, a ako nema baš novaca za sve te prohtjeve, sebe će naglasiti bujnom kosom i nemogućom frizurom.

Djevica je praktična, voli neupadljivu i skromnu odjeću koja unatoč tome savršeno odgovara modnim pravilima. Odjeća mora biti praktična i korisna, kao i modni dodaci, tako da svi odjevni predmeti moraju imati džepove, a torbe su u pravilu velike. Omiljene su boje kobaltno plava i senf žuta.

Vaga je uvijek elegantna i lijepa, klasično i profinjeno obučena u odjeću od pamuka, lana ili svile - uvijek su na prvom mjestu prirodni materijali. Voli nježne boje jeseni, mahovinu, med ili staro zlato, preciznije, decentne boje koje savršeno kombinira.

Škorpion je misteriozan znak prepun seksipila koji svoj magnetizam uvijek naglašava odjećom. Voli sado-mazo komplete, steznike, haljine krojene kao kombinezom i crnu kožu. No, ima tu i dugih haljina s izrezom, prozirnih košulja i odjeće niskog struka.

Strijelac je slobodan i nesputan, sportski nastrojen znak u što se savršeno uklapa sportski i etno stil. Žene Strijelci naglašavaju svoje lijepe noge mini suknjama i čizmama, a ostalo je od prirodnih materijala i vrlo udobrno. Preferira crvenu, ljubičastu, smeđu i tamno narančastu boju. 

Jarac je svojeglav, pa se to odražava i na modu koju jednostavno ne može pratiti nego je uvijek dva koraka ispred. Žene Jarci imaju lijepa leđa koja vole otkrivati u haljinama i neobičnim majicama, a uvijek će na sebi imati neki neočekivani, ali savršen komad odjeće. Najdraže su boje purpurno crvena, boja leda i sve nijanse crne. 

Vodenjak je totalno nekonvencionalan, pa se od odjeće očekuje da bude futuristička i revolucionarna, prepuna šljokica, zlatnih niti, boja koje se prelijevaju i u kombinaciji s gomilom bižuterije. Eletrično plava u svim nijansama, kobaltno plava i zelena su boje koje najviše voli. 

Ribe su ženstvene i romentične, pa su pravi genijalci za modu - najviše revolucionarnih modnih kreatora su Ribe. Najomiljeniji dio garderobe su cipele kojim mora imati u velikom broju, a svaki komad odjeće je pomno biran. Boje koje najviše nosi su bijela, srebrna, zumbul plava i boja ciklame. 

17.05.2014. 16:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh