« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
MUST HAVE

Modni dodaci koji će obilježiti proljeće

POGLEDAJTE GALERIJU - Ono što su do jučer bili kaubojski šeširi, ove sezone su slamnati

Više o

proljeće

,

štikle

,

modni dodaci

,

modni trendovi

,

moda 2010

,

trench coat

,

baloner

,

neonski sat

,

slamnati šešir

Ne trebate kupovati nove majice i haljine za ovo proljeće. Modni dodaci dat će novi sjaj vašoj "staroj" odjeći pa tako novac radije potrošite ciljanom kupnjom detalja nego gomilanjem raznih odjevnih predmeta. Na popisu "must have" dodataka ove sezone se nalaze:

Slamnati šeširi
Neizostavan modni dodatak 2010., bez obzira nalazili se na plaži ili u gradu. U nekoliko su navrata predstavljeni na modnim revijama, a počele su ih nositi i slavne osobe poput Lindsay Lohan. Ono što je prije nekoliko godina bio kaubojski šešir, ove sezone će biti slamnati.

Šalovi
Jeste li se ikad pitali zašto unatoč toplom vremenu ljudi oko vas nose šalove oko vrata? Radi se isključivo o modi. Srećom, proizvođači šalova odučili su pomoći osobama koje ih nose u svako doba godine pa su za toplije mjesece osmislili lijepe, šarene i prije svega tanke šalove koji odlično pristaju uz svakodnevne odjevne kombinacije.

Neonski satovi
Satovi se vraćaju u modu i to ne bilo kakvi - nose se blještave boje koje svijetle u mraku. Zaboravite na zlato i srebro, vrijeme je da blještavim satovima uljepšate svoje ručne zglobove.

Nude heels
Čizme možete mirne duše pospremiti u ormar za cipele. Nose se cipele na petu koje prekrivaju samo ono što baš moraju, pri čemu bi prsti svakako trebali biti otkriveni. Odaberite decentne boje koje se mogu nositi uz traperice i haljine.

Trench coat
Baloneri klasičnog kroja već su duže vrijeme u modi, a čini se da će se još dugo tamo i zadržati. Najveće svjetske zvijezde ne skidaju se iz svog omiljenog "trench coata".

Slike by Getty Images

07.04.2010. 10:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh