« Interni vju
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
Veliki medo

Mladen Badovinac TBF - Bija bi vlasnik coffee shopa u Amsterdamu

Više o

Mladen Badovinac

,

TBF

,

Interni Vju

,

Marina Orsag

Bok svima. Ne mogu vjerovat da smo već na petom tjednu i sve više vas čita ovu rubriku. Za ovaj peti tjedan pripremili smo vam petardu od čovjeka. Bomba hrvatske hip hop scene, jedan od najvećih i najsimpatičnijih ljudi na estradi. Čovjek kojemu je život lijep i koji je već odavno malo maka, dame i gospodo ritmični Mladen Badovinac:

1. Za početak ispričaj nam neku anegdotu iz mladosti/djetinjstva sa Peristila koja ti je ostala u sjećanju kao najdraža.

U ovom trenutku se ne mogu sitit nijedne anegdote s Peristila koja je vridna prepričavanja. Tamo san izlazija ka stariji tinejđer i zapravo sva akcija se svodila na klasično tinejđersko debatiranje uz časne ali i rijetke iskričave iznimke i koji put cuga, a koji put pljuga. Onda bi obavezno svaku večer doša stanoviti Čičko, koji je navodno bija profesor hrvatskog jezika dok nije prolupa i održa bi, zajapuren, manje-više uvik isto predavanje o velebnosti opusa Miroslava Krleže, časteći i one koji podržavaju njegove teze i one koji mu kontriraju, a i one koji bi samo šutili i gledali njegov nastup rečenicom : " Ti si glupanjikov!" ili samo: " Glupanjikov!" upirući kažiprstom. Nekih večeri bi bilo i više "zabavljača", ali Čičko je uvik bija najupečatljiviji. E, vidiš, nisan odavno vidija Čička! Vjerojatno ima blog i profil na fejsu, jer mu se i publika tamo preselila.

2. Neki Splićani su me zamolili da te pitam je li istina da su svi Splićani rođeni treneri, političari i doktori?

Nije istina. Samo neki su rođeni takvi. Osoba koja je uspostavila tu tezu ide prva pred zid onog dana kad ja postanem kralj. A sad ću brže-bolje napustit ovo pitanje prije nego izrigan od klišeja.

3. Ok, krivo pitanje :-) Koji crtić najviše voliš i zašto?

Two stupid dogs. Volim pse i glupost me neizmjerno zabavlja.

4. Jesi li ikad kartao sa lisicom i zecom u Macoli?  

Nisan, al volin zaigrat "gledanje u oči bez treptanja" sa sljepićem i čovječjom ribicom.

5. Znaš li kartat Belu?

Ne znan, al jedva se sićan pravila ijedne kartaške igre jer mi nikad nisu bile napete. Texas hold 'em poker mi je zadnje vrime drag.

6. Kako je glumiti medu u „Ježevoj kučici"?

Prirodno i stoga jednostavno. I ja san trapav, na jelo lakom i rugam se ježevima koji ne vole prenoćit kod iznimno gostoljubivih lisica. 

7. Šta znači Tutnplok?

Isto šta i Tut'naamrn. Nerasperdin, diđumin, amosvi pezo!! N?

8. Slažeš li se da je tvoja frizura u neku ruku obilježila određeno razdoblje kao recimo Žerina i ona Duška Lokina?

Slažem se, naravno, i suza sreće mi je u oku jer je neko konačno primjetio sav moj trud uložen u izgradnju legende o čupi.

9. Iako si „veliki" imaš skoro najviše ritma na hrvatskoj sceni i tvoj performansi na pozornici su jedni od najenergičnijih. Kako to objašnjavaš?

Ritma imam jer ga imam, šta ja znam... Muzika me nosi od malih nogu, ona je najveći motivator u mom životu. Volin plesat; kad čujen bilo koji bend da dobro roka, podivljan, a kamoli kad moj bend zakopa pošteno a ja se nađen usred tog zvuka i gruva. Siđem s uma od sreće i buden lakši od leptira.

10. Kada bi mogao raditi bilo šta drugo u životu šta bi to bilo?

Bija bi vlasnik coffee shop-a u Amsterdamu ili bilo šta u Amsterdamu.

04.11.2009. 16:02:50
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  viki
  07.11.2009. 13:32
  Voli pse i glupost ga neizmjerno zabavlja. Što to nije jedno te isto?
  Šala, Ante. Kul inter vju. ;)
 2. avatar
  ogledalce
  12.02.2012. 20:08
  TBF u ♥ :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh