« Televizija
objavljeno prije 9 godina
TLC

Mjesec posvećen vjenčanjima na TLC-u

Novi trendovi, savjeti i iskustva stvarnih žena pratite od 2. lipnja kroz dva premijerna serijala "Mladenka po mjeri" i "Punije mladenke"

Sve o vjenčanjima u lipnju
Sve o vjenčanjima u lipnju (TLC)
Više o

TLC

,

Mladenka po mjeri

,

Punije mladenke

TLC, najpoznatiji svjetski televizijski kanal posvećen ženama, u lipnju je programski orijentiran na vjenčanja. Novi trendovi, savjeti i iskustva stvarnih žena pratite od 2. lipnja kroz dva premijerna serijala "Mladenka po mjeri" i "Punije mladenke".

Nova serija "Mladenka po mjeri" prati rad Heidi Elnore, kreatoricu ekskluzivnih vjenčanica iz Alabame. Heidi dizajnira haljine po mjeri, a pokrenula je i jedin­stvenu liniju Sastavi svoju vjenčanicu, koja mladenkama omogućuje da same osmisle svoju haljinu kombiniranjem dodataka s osnovnom haljinom, što im pruža mogućnost da po povoljnoj cijeni dobiju unikatnu vjenčanicu. Za Heidi, sve su njezine mladenke posebne, a pružanje jedinstvenog iskustva dio je njezi­nog južnjačkog šarma i jedan od razloga zbog kojih klijentice hrle u njezin sa­lon.

Serija "Punije mladenke" prati sestre iz salona Curvaceous Couture u njihovim pokušajima da ženama svih veličina omoguće da uđu u haljinu iz svojih snova. U posao su krenule nakon što Yukka nikako nije uspijevala pronaći dizajnersku vjenčanicu prikladnu za svoju puniju figuru. Zajedno sa sestrom Yuneisijom od­lučila je riješiti taj problem za sve buduće krupnije mladenke. U posao su krenu­le iz očevog podruma, a danas sestre Harris svojim mušterijama nude sve, od šljokica i satena do svile i čipke.

01.06.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh