« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
SYDNEY

Mirku Filipoviću pobjeda tehničkim nokautom

Umjesto Bena Rothwella koji je odustao od borbe Cro Cop je savladao Anthonyja Perosha

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix/Arhiva)
Više o

Mirko Filipović

,

Cro Cop UFC

,

Anthony Perosh

Hrvatski borac Mirko Filipović zabilježio je uvjerljivu pobjedu protiv Australca hrvatskih korijena Anthonyja Perosha u jednoj od glavnih borbi večeri na UFC spektaklu u Sydneyju.

Cro Cop se u Sydneyju trebao boriti protiv Amerikanca Bena Rothwella, koji je odustao zbog bolesti. Umjesto njega, Filipoviću se superotstavio Anthony Perosh, koji je pokazao kao nedorastao protivnik hrvatskom borcu. Filipović je dominirao u borbi od početka, već je u prvoj rundi s nekoliko direktnih pogodaka raskrvario Australca, a u drugoj rundi ga je laktom snažno udario u čelo.

Australac je usprkos velike posjekotine na čelu htio nastaviti borbu, ali je zbog obilnog krvarenja australskog borca sudac ipak morao prekinuti borbu.

Filipović je tako ubilježio pobjedu tehničkim nokautom, prekidom nakon druge runde. Bila je to njegova treća pobjeda u UFC organizaciji, odnosno 26. pobjeda u 36 MMA nastupa.

Velasquez bolji od Minotaura

Cain Velasquez pobijedio je Antonia Rodriga “Minotaura” Nogueiru nokautom nakon 140 sekundi borbe u glavnom meču večeri na UFC 110 spektaklu u Acer Areni u Sydneyju...

Amerikanac je tako zadržao savršeni omjer u karijeri, te je sada na 8-0. Minotaur, nekadašnji prvak PRIDE-a i UFC-a, doživio je šesti poraz u mješovitoj borbi. Ima i 32 pobjede uz jedan remi i jednu nevažeću borbu.

Wanderlei Silva (33-10-1) protiv Michaela Bispinga, odnosno George Sotiropoulos (12-2) protiv Joea Stevensona slavili su jednoglasnim odlukama sudaca.

Podsjetimo da je hrvatski borac Mirko "Cro Cop" Filipović tehničkim nokautom bio bolji od Anthonyja Perosha, Australca hrvatskoga porijekla, te da su ostala dva hrvatska predstavnika poražena u svojim mečevima.

Od Igora Pokrajca je bolji bio James Te Huna (tehnički nokaut), dok je Goran Reljić poražen od CB Dollawaya čiju su pobjedu suci proglasili jednoglasno. (Totalsport)

21.02.2010. 09:23:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh