« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Mirjana Pukanić traži odvjetnika

Banac i Sarnavka okupljaju novi odvjetnički tim

Mirjana Pukanić otkazala je odvjetniku Zadri i brakorazvodnu parnicu namjerava pokrenuti s novim odvjetnicima
Mirjana Pukanić otkazala je odvjetniku Zadri i brakorazvodnu parnicu namjerava pokrenuti s novim odvjetnicima (Dragan Matić/CROPIX)
Više o

Ivo Pukanić

,

Mirjana Pukanić

,

Darko Zadro

,

Ivo Banac

,

B.a.B.e.

,

Sanja Sarnavka

Mirjana Pukanić, supruga suvlasnika Nacionala Ive Pukanića, otkazala je punomoć odvjetniku Darku Zadri u petak, na dan kad je odlukom suda puštena s prisilne hospitalizacije u bolnici ‘Vrapče’ i dva dana nakon što je njezin suprug u kaznenoj prijavi izdiktiranoj u Državnom odvjetništvu naveo Zadru kao jednu od osoba povezanih s njegovim navodnim ucjenjivačima.

HHO i udruga B.a.B.e., piše Jutarnji list, rade na pronalaženju odvjetnika koji bi zastupali Mirjanu Pukanić, ali s imenima potencijalnih advokata još ne žele izlaziti u javnost.

- Javljaju nam se mladi odvjetnici koji nude pomoć, ali još ne možemo govoriti o detaljima. Radi se o vrlo kompliciranoj stvari. Gospođi Pukanić treba pravna pomoć zbog prisilne hospitalizacije, ali i problema vezanih uz brak, imovinu i oporuku njezine majke - kaže Sanja Sarnavka, predsjednica udruge B.a.B.e.

Ivo Pukanić za svog je pravnog zastupnika odabrao odvjetnika  Veljka Miljevića. Miljević je inače bio i istaknuti član HHO-a.  Pojavile su se zato spekulacije da bi tijekom sudskog postupka moglo doći do izravnavanja računa između  njega i Ive Banca, s obzirom na to da je Miljević po Bančevom dolasku otišao iz HHO-a. Unatoč najavama, Ivi Pukaniću nije oduzet pištolj.    (METRO)

MUP: Privođenje ’bez propusta’- Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec jučer je izjavio kako propusta policije  kod privođenja Mirjane Pukanić nije bilo. Utvrdila je to, kaže Borovec, unutarnja kontrola MUP-a.
- Načelnik PU zagrebačke Marijan Tomurad, doznaje se iz policijskih izvora, ne namjerava podnijeti ostavku, kao što se nagađalo.   

13.04.2008. 22:30:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh