« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
IZLOŽBA

Mineral Expo po 13. puta u Domu sportova

Sajam minerala, dragog i poludragog kamenja uvijek privlači mnoge posjetitelje

Mineral Expo
Više o

Dom sportova

,

Mineral expo

,

zagreb-info

Na Sajmu će sudjelovati velik broj izlagača iz zemlje i inozemstva. Posjetitelji će moći razgledati i kupiti neobrađene minerale iz cijelog svijeta, fosile, ukrasne i upotrebne predmete izrađene od poludragog kamenja, te iz velikog izbora odabrati nakit izrađen od dragog i poludragog kamenja, jantara, koralja i bisera.

Priređuju se dvije izložbe:

- Svjetska prijestolnica opala, Coober Pedy, Australija

Izložbu je priredio Danijel Galović, autor i scenarist dokumentarnog filma HTV-a sa prošlogodišnjeg puta po Australiji i gradu Coober Pedy, poznatom kao svjetska prijestolnica opala zbog količine najvrednijih opala koji su tamo iskopani. Coober Pedy is a town in northern South Australia , 846 kilometres north of Adelaide on the Stuart Highway .Na izložbi će se vidjeti fotografije snimljene u gradu i u pustinji na nalazištima opala.

Biti će izloženi obrađeni i neobrađeni opali iz tih nalazišta, te strojevi za obradu opala.

- Izložba fotografija Speleološkog društva Željezničar iz Zagreba.

I ove će godine svoj rad predstaviti Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti Sanus i Lana Prager,djevojka s posebnim potrebama, autorica unikatnog nakita.

Posjetite izložbu svakako u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a za djecu do 15 godina ulaz je besplatan.

14.05.2011. 13:34:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh