« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DOGOVOR

Mimohod 4. u Zagrebu, proslava Oluje 5. u Kninu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović dogovorili su kompromisno rješenje oko dvadesete obljetnice Oluje

Proslava je ipak u Kninu
Proslava je ipak u Kninu (Wikipedia)
Više o

Zoran Milanović

,

Oluja

,

Kolinda Grabar-Kitarović

,

proslava Oluje

,

vojni mimohod

Dvadeseta obljetnica vojno-redarstvene akcije "Oluja" obilježavat će se dva dana - vojnim mimohodom u Zagrebu 4. kolovoza te središnjom proslavom 5. kolovoza u Kninu, odlučio je u srijedu Odbor za središnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice "Oluje".

"Želimo ovih 20 godina proslaviti na najjači način. Stupit ćemo u kontakt sa svim gradovima i napraviti proslave od Karlovca, Gospića i Knina te napraviti da to bude obilježavanje naše pobjede u čast 20 godina od naše pobjede i pobjede naših generala pred Haškim sudom", rekao je ministar obrane Ante Kotromanović u izjavi novinarima nakon sjednice Odbora.

Vojni mimohod organizirat će se u Zagrebu 4. kolovoza u poslijepodnevnim satima, a dan kasnije u Kninu će se održati središnja proslava.upravo takvo rješenje na današnjoj sjednici Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje prijedlog je četiri zapovjednika Oluje, Petra Stipetića, Ante Gotovine, Mladena Markača i Marijana Marekovića, a koji je usuglašen na sjednici Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje.

21.05.2015. 08:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh