« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
STIGAO ODGOVOR

Milinović: Šprem i SDP provode nasilje nad Zagrepčanima

Ministar zdravstva Darko Milinović brzo je odgovorio zagrebačkom SDP-u koji kritizira spajanje gradskih bolnica

darko milinović boris šprem sdp
darko milinović boris šprem sdp (Goran Mehkek/Cropix)
Više o

HDZ

,

SDP

,

Darko Milinović

,

Boris Šprem

,

reforma zdravstva

,

hrvatsko zdravstvo

,

kupusov list

,

Indie KSET Festival

Ministar zdravstva Darko Milinović odbacio je danas kritike predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Borisa Šprema o neprihvatljivom spajanju bolnica, ocijenivši da Šprem i zagrebački SDP "provode nasilje nad građanima grada Zagreba".

"Gospodin Šprem i zagrebački SDP provode nasilje nad građanima grada Zagreba i ne samo Grada Zagreba već i građana Republike Hrvatske, budući da svoj osobni obračun s Milanom Bandićem, obračun SDP-a s Bandićem, žele riješiti preko leđa pacijenata i osoblja", izjavio je danas za HTV ministar Milinović.

>> Boris Šprem: U Zagrebu je na djelu koalicija HDZ-Bandić

Poručio je da mu to vlada neće dozvoliti te ocijenio da dovodi pet bolnica u vrlo ozbiljan položaj jer HZZO može plaćati te bolnice samo ako su u mreži.

Predsjednik Gradske skupštine Boris Šprem najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će predložiti Gradskoj skupštini podnošenje zahtjeva za ocjenu ustavnosti Zakona o zdravstvenoj zaštiti s Ustavom RH. Zamjera ministru Darku Milinoviću što nije gradske vlasti izvijestio o planu spajanja bolnica te ga pozvao da "radnje koje je poduzeo oko spajanja bolnica prekine". (hina/metro-portal)

03.08.2010. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh